Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
En real smell
VIFs juniorlag ga våre gutter en midt på tygga i lørdagens cupkamp  


Fredriksen og Leikvin satte inn KILs to trøstemål, og kan i morgen glede seg over at juniorlaget er mye bedre enn det de fikk vist i dag.
Kampen åpnet ikke så ille for hjemmelaget i rødt, men da VIF tok ledelsen etter ti minutter var det bortelaget som førte kampen spillemessig. Ti minutter senere økte Oslogutta til 2-0, men da kviknet KIL til og reduserte til 1-2 ved Tor Leikvin.

KIL hadde nå taket på kampen og kjempet hardt for å få en utligning før pause. Målet kom ikke, men bortelaget skulle komme til å gi oss en leksjon i effektivitet. KIL hadde store problemer på defensive dødballer og sleit skikkelig med å få ballen ut av egen sekstenmeter. VIF viste seg nådeløse og utnyttet tvilsomt forsvarsspill hundre prosent. Og da heller ikke Lillesveen i KIL målet hadde dagen gikk lagene til pause med 6-1 ledelse til VIF.

Annen omgang ble en transportetappe. Stian Fredriksen puttet et for KIL og bortelaget scoret to ganger. Dermed endte det 2-8, og KIL trener Finn Willy Taugbøl kunne slå fast at cupeventyret også er over for juniorene.

- Vi er inne i det på 1-2 og alle venter på 2-2. Vi styrer kampen og så scorer de fire mål på sju minutter. Med den selvtilliten og tabellposisjonen vi har så er det ikke rart at vi rakner litt da, sa Taugbøl etter kampen.

Fakta:
KIL - Vålerengen 2-8 (1-6)
0-1 (10)
0-2 (21)
1-2 Tor Leikvin (27)
1-3 (38)
1-4 (40)
1-5 (43)
1-6 (45)
1-7 (51)
2-7 Stian Fredriksen (80)
2-8 (85)

Gult kort: Tran.

KILs lag (4-3-3)
Stig Atle Lillesveen
Stian Repshus
Gaute Gautestad
Bent Roar Ekerhaugen
Kjetil Gerhardesen
Kristian Holth
Thanh Tran (K)
Tore K. Reiersølmoen
Tor Leikvin
Ragnar G. Koffeld
Stian Fredriksen

Benyttede reserver: Stian Olsen, Magnus Nymoen, Fidan Loku, Flamur Loku, Eirik Kvale og Daniel Dalsborg.- Det er flaut å stå på linja når det renner inn slik, sa juniortrener Taugbøl etter kampen.

Etter at A-lagsspiller Thomas Jahr forlot treningen i dette antrekket sist uke ble det spekuilert i om han er på vei til Lazio. Dette kan kil.no avkrefte. - Lazio er ikke noe for meg, sier Thomas til oss.


Publisert: 2003-06-14 17:31:57
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor