Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Uff!
To baklengs på tre minutter ga tap.  


Nedtur. Kjetil Gerhardsen og Ragnar G. Koffeld er langt fra fornøyde.
Juniorlaget gikk nok en gang poengløse av banen. Denne gangen ble LSK for sterke. Det var ingen stor kamp av noen av lagene, men Lillestrøm var hakket mer giftige i angrep.

1-0 kom etter passivt defensivt spill. 2-0 etter et gjennomløp som luktet av offside. KILs beste sjanse hadde Kjetil Gerhardsen da han skaut et frispark i stolpen.

Det er tydelig at gutta sliter med selvtilliten om dagen, og dette gir klare utslag. Ubesluttsomhet, dårlige valg og dårlig kommunikasjon preger spillet. Midtstopperen Steffen Olsen fikk sin debut i interkretsserien, og kom fra debuten med æren i behold.

Det er vanskelig å finne noen bestemann på KIL, men keeper Stian Olsen gjør en brukbar kamp, og har blant annet en kjemperedning i sluttminuttene.

Laget bør nå jobbe knallhardt fram mot høstsesongen, for å komme seg opp fra sørpa nederst på tabellen. For øvrig er det nå klart at Eivind Skofteby forsvinner til Spydeberg i 3. divisjon, mens Tor Olav Eidsæter drar til Molde. Det er også et par andre spillere som teller på knappene om hva de skal gjøre etter ferien.

Laget:

Stian Olsen
Jone H. Engødegård
Steffen Olsen
Bent R. Ekerhaugen
Kjetil Gerhardsen
Kristian Holth
Stian Repshus
Fidan Loku
Stian Fredriksen
Ragnar G. Koffeld
(Daniel Dalsborg i 35 min.)
Tor Vidar Leikvin
(Flamur Loku i 30 min.)


Publisert: 2003-06-20 10:02:43
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor