Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
- Et mig lag
Det er ny toppkamp mot Nybergsund i morgen.  


Niklasson er klar etter sin ørlille operasjon i øret. Starter trolig på benken.
Tenkte vi skulle grave frem litt informasjon om vår konkurrent fra Nybergsund i anledning kampen i morgen, så vi klikket inn på hjemmesiden deres.

"Nybergsund har som hovedmål å kunne kjempe om opprykk til 1. divisjon", står det. Målsettingen for 2003 høres grei ut, og laget ligger på en fjerdeplass så langt med kun ett tap. Men spillerne har høyere ambisjoner:

"Nybergsund skal være et mig lag å møte", heter det.

Hva betyr det? Er dette holdningen til spillerne? Skal dette ordet (mig) oppsummere stilen til Nybergsund? Såvidt vi vet er det å mige noe man gjør på dass.

Med litt velvilje kan det høres ut som om laget vil kjempe hardt, bryte ned å jobb så svetten (og miget) renner. Det motsatte av attraktiv fotball på en måte, eller et ekko fra 90-tallets ræva-fotball.

Det er mulig vi ser en ny trend her fra et lag som miger i medvind! Samtidig er det rart å sette en merkelapp på seg selv som et mig lag. Kanskje det var godt humør blant spillerne da de vedtok denne målsettingen på La Manga før seriestart? Vi må legge til at Nybergsund også ønsker å være gjerrige på bortebane og sterke på hjemmebane. Og så ønsker de å "være annerledes" uten å utdype dette nærmere.

KIL stiller sannsynligvis med samme lag i morgen som startet mot Skjetten sist. Det vil si:
Eriksen - Wibe-Lund, Nyberg, Ryen, Byfuglien - Nystuen, Stormoen, Fremming - Olausson, Strand, Holtet.


Gutta får noen smeller på trening, men reiser seg igjen. Nybergsund må ikke tro KIL representerer frøkenfotball.

Her ser vi, til venstre, en ulastelig antrukket Patrick Holtet på vei ut porten på Gjemselund torsdag. Er de to andre personene mystiske agenter som prøver å finne en erstatter for Beckham for United?


Publisert: 2003-06-20 14:38:47
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor