Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Det ble krig
KIL er fortsatt ubeseiret etter lørdagens tur til Nybergsund  


- Etterhvert blir det skikkelig kriging og jeg mener vi står imot bra på slutten
Kampen startet på verst tenkelig måte da Lars Lafton løp igjennom et uoppmerksomt KIL forsvar og satte inn 1-0. Kun minuttet etter hadde hjemmelaget også en farlig heading, men den ballen gikk heldigvis over.

KIL slet skikkelig med å få til noe spill de første ti minuttene, og Lafton kunne økt til 2-0 på nok en gjennomløpnng, denne gangen fra kanten. Heldigvis reddet Eriksen skuddet, og så våknet KIL. Espen Nystuen hadde et skudd over før Byfuglien løftet et frispark inn i Nybergsunds sekstenmeter. Ryen gikk i hodeduell og ballen datt ned i Eidskogingens bein. Fra kort hold knuste han inn 1-1.

Nå rullet KIL ball og spilte i perioder ganske bra,men kom ikke opp på samme høye nivå som tidligere i år. Vi skapte bare halvsjanser og nestenmuligheter før Strand headet rett på keeper fra kort hold. Kjellmyragutten prøvde å pirke inn returen, men keeper fikk omsider ballen i fast grep.

Da klokka rundet tretti minutter falt Stormoen om etter en duell på midtbanen. Det ble fort slått fast at KILs kaptein hadde strekt et leddbånd i venstre kne. Dermed er Alvdølen ute i fire til seks uker. Vi takker og bukker for at det bare er en kamp igjen før ferien.

Inn for Harald kom 17 år gamle Thanh Tran. Han var rolig og fin fra første spark, og imponerte Vegard Skogheim:

- Det Thanh går inn og gjør er helt suverent. Vi merker nesten ikke at Harald er borte.

Den unge midtbanespilleren sa selv dette om sitt innhopp:

- Jeg fikk ikke varmet opp, men følte at jeg kom bra med fra første spark på ballen. Det fungerte bra i første omgang, mens det ble en del løping imellom i andre. Jeg vil si at min innsats var midt på treet.

Kil.no mener det er en svært beskjeden uttalelse.

Selv om KIL styrte den siste halvtimen av første omgang måtte lage rusle til pause med 1-1.

I annen omgang kom KIL best i gang og styrte det meste de første 25 minuttene, men de få avslutningene gutta kom til ble for svake.

Det siste kvarteret tok Nybergsund over. De skapte flere farlige sjanser, særlig etter dødballer. Riktig ille så det ut da Eriksen begynte å sprette ballen med en Nybergsundspiller rett bak seg. Han stjal ballen, men heldigvis endte det opp i et skudd utenfor.

Eriksen ble viktig på slutten og kom blant annet flott ut og avverget da Lafton nok en gang løp igjennom.

KIL hadde et par bra kontringssjanser, men klarte ikke å utnytte disse. Hjemmelaget var fryktelig nær scoring mot slutten og hadde tre bra sjanser på overtid.

Rune Sønsterudbråten hadde 13-6 i sjanser til Nybergsund og kunne sammen med Vegard Skogheim være fornøyd med ett poeng i det som ble en vanskelig bortekamp.

Målscorer Kai Olav Ryen var av KILs beste i dag og sa dette etter kampen:

- Vi blir slitne mot slutten og kommer på etterskudd i alle dueller. De får mange frispark men vi rydder greit unna. Jeg er aldri fornøyd så lenge vi ikke vinner, men vi hadde vel en omgang hver så uavgjort er vel OK.

For fakta, se kamper.


17 år gamle Thanh Tran imponerte på midtbanen da Harald måtte ut med skade.

Stormoen var betenkt etter sin skade. Må trolig vente i seks uker på å bli spilleklar.


Publisert: 2003-06-21 20:46:40
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor