Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
En jubeldag
Det gikk som KIL håpet da kommunestyret hadde møte torsdag  


Jens Njøsen var glad mann etter kommunestyremøtet torsdag.
Nå smiler alle på KIL-kontoret fra øre til øre etter at kommunestyret i Kongsvinger, etter forslag fra Harald Dalsberget (KrF), Egil Andersen (A) og Geir Hagerud (H), med 17 mot 14 stemmer vedtok at alt mellomværende mellom KIL Toppfotball og Kongsvinger Kommune vil bli oppgjort. Det blir fra i dag av et tettere samarbeid mellom klubben og kommunen til felles gavn og nytte.

Daglig leder i KIL Toppfotball, Jens Njøsen har drevet intens lobbyvirksomhet de siste ukene, og kunne ivrig fortelle hva vedtaket vil si i praksis:

- Det betyr at vi har fått på plass 3 av 4 punkter for fremtiden. For det første er det sportslige på plass i og med at vi topper vår avdeling. For det andre så virker det som om byens befolkning er på vår side, noe over 2100 tilskuere sist kamp bekrefter. For det tredje har vi fått en bekreftelse på at kommunen mener det er viktig at vi fortsetter med våre aktiviteter. Det fjerde punktet som nå gjenstår er at næringslivet igjen får tillit til klubben, sa Njøsen før han fortsatte med følgende gladmelding:

- Nå har vi langt bedre forutsetninger for å jobbe videre og bygge opp igjen en fotballklubb, og det gir selvsagt et positivt signal til næringslivet. Gjeldsmessig betyr det at bare formaliteter gjenstår før ca 1, 3 millioner av gjelda bortfaller.


Publisert: 2003-06-26 15:28:52
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor