Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 5. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
8 mål på 4 kamper
Dinko Felic scoret som vanlig to mål i tredjedivisjon i går.  

KILsupporterne har i de siste kampene kunnet regne inn to mål av Dinko Felic i hver kamp. Etter gårsdagens kamp mot Kurland har den høyreiste spissen faktisk scoret to mål i de fire siste kampene.

Vi så et KIL-lag som imponerte i 3. divisjon mot Kurland i går. Førsteomgangen var veldig bra. Midtbanen nærmest overkjørte hjemmelaget. Det splitter nye kunstgresset passet KILs spillestil godt, banen innbød til det småfikse og presise pasningsspillet det unge KIL-laget prøver å få til.

Kjetil Gerhardsen på venstre flanke var også meget god. Han kom rundt sin back gang på gang og nærmest matet inn innlegg. De ga dessverre ikke uttelling i form av mål.

Både Sindre Jordanger og Dinko Felic hadde gode sjanser til å score, men klarte dessverre ikke å få ballen i mål.

I pausen ble det fokusert på at gutta bare skulle male på, og at målene måtte komme etterhvert. Det skulle vise seg å holde stikk. Etter småspill utenfor 16-meteren kom Dinko Felic alene med keeper etter 11 minutter. Han gjorde ingen feil, og satte ballen i det borterste hjørnet.

Sindre Jordanger måtte byttes ut etter vel et kvarter i andre omgang på grunn av mageproblemer, og inn kom debutanten Daniel Dalsborg. Han kvitterte for tilliten ved å gjøre to null tre minutter etter at han hadde kommet inn. Han satte ballen inn fra kort hold etter at Dinko hadde herjet nede ved dødlinja.

Etter dette hadde KIL full kontroll. Kurland etterlot seg et enormt bakrom som kun delvis ble utnyttet. Midtbanespillerne Holth og Repshus var tydelig slitne, og dette gjorde at det var angriperne som måtte ta løpene. Det endte litt for ofte med offside.

Det tredje målet var ei perle. Thor Arnstein Berg legger inn et presist innlegg på panna til Kristian Holth, som header ballen kontant i mål.

Så fikk Kurland et trøstemål før Dinko kunne fastsette sluttresultatet til 1-4. Denne gangen gikk han i hodeduell med keeper, vant duellen og gikk alene mot åpent mål. Han gjorde ingen feil, og ventet faktisk litt slik at keeperen fikk tacklet ham bakfra idet han satte inn målet. Keeperen pådro seg gult kort.

Det var en flott gjennomført kamp, og muligens årsbeste av laget. Av utespillerne som startet var det kun tre som ikke er juniorer, og av de tre er to førsteårsseniorer. Innbytterne var alle førsteårsjuniorer. Viljen, innsatsen og presisjonen er utrolig god hos unggutta om dagen. Nok en gang viser det seg at alle juniorer som blir med er gode. Tor Vidar Leikvin og Daniel Dalsborg debuterte. Førstnevnte klarte seg bra på høyre flanke, mens Dalsborg virkelig tok tak og jobbet som en helt på en uvant indreløperplass.

Nå kan siste rest av A-stallen ta en fortjent ferie. Juniorene avslutter vårsesongen med hjemmekamp mot Skeid på lørdag.

Chris Twiddy forble programhelt. Han fikk rett før kampen råd fra sin lege om ikke å spille, og fulgte dette. Det viste seg jo at det ikke gjorde så mye for lagets del. Uansett ser det ut som om Ryan Giggs tidligere lagkamerat er på banen igjen rett over ferien.

Kurland - KIL 1-4 (0-0)
Torshov kunstgress, 20 tilskuere

0-1 Dinko Felic (56)
0-2 Daniel Dalsborg (64)
0-3 Kristian Holth (69)
1-3
1-4 Dinko Felic (90)

Gult kort for KIL: Sindre Jordanger

Laget (4-3-3)

Lars Carlsson
Thor Arnstein Berg
David Molnberg
Bent Roar Ekerhaugen
Jone Haug Engødegård
Kristian Holth
Stian Repshus
Sindre Jordanger
(Daniel Dalsborg i 30 min.)
Tor Vidar Leikvin
(Ragnar Koffeld i 7 min.)
Dinko Felic
Kjetil Gerhardsen
(Magnus Nymoen i 3 min)


Publisert: 2003-07-01 09:56:42
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor