Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
God sommer!
Det er fotballfri helg, så vi oppsummerer vårsesongen.  

Nå er det sommerferie for A-laget, og neste kamp er lørdag 19. juli borte mot FF Lillehammer. Deretter følger en ny bortekamp mot Gjøvik/Lyn før Byåsen kommer på besøk til høstens første hjemmekamp søndag 3. august.

Når vi skal oppsummere vårsesongen er det en glede å konstatere at det har vært en stor opptur. Ti seire på tolv kamper markerer sportslig framgang i forhold til i fjor og i forhold til treningskampene i vinter. Ved nesten halvspilt serie (12 av 26 kamper) ligger vi øverst på tabellen. Det var ikke mange i KIL som hadde forventet slik suksess foran vårsesongen, og det er ikke lett å forklare hvorfor det gikk så bra - nesten like vanskelig som å forklare hva som skjer når det går dårlig. Tre ting som har vært pekt på som viktige er at vi har hatt lite skader på A-laget, at gutta er godt trent og at det gode humøret er tilbake i klubben etter mye motgang.

På de tolv kampene i vår har KIL ti seire og to uavgjort. På hjemmebane har vi vunnet seks av seks kamper. Vi har scoret 25 mål - et snitt på litt over to mål per kamp. Det er bra, men det beste har vært stødig forsvarsspill som har resultert i kun fire baklengsmål på vårsesongen. I vår satt KIL en rekord da laget spilte 13 timer og 47 minutter uten å slippe inn mål. Gledelig er det også at tilskuerne kom tilbake til Gjemselund da laget spilte bra. 2107 supportere var på plass da KIL slo Skjetten 3-1 i juni.

Med tre ukers fotballferie er det god tid til å dyrke optimismen og pessimismen sammen med grillmaten: "Ja, nå blir det vel opprykk". "Nei, nå rakner det vel snart". " Vi får ta en kamp om gangen" o.s.v.

Ut fra tabellen så langt ser det ut som om fem lag vil kjempe om seieren i vår avdeling. I tillegg til KIL har Ull/Kisa, Skjetten, Nybergsund og Byåsen over 20 poeng, og disse lagene vil nok være med på jakten etter førsteplassen. Her gjelder det å ta en kamp om gangen (!) for som sagt har vi igjen over halve sesongen.

Vi sees på Gjemselund 3. august. Ha en god sommer!Publisert: 2003-07-05 19:16:36
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor