Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Siste sjanse til å stemme
Kåringen avsluttes til helga.  

Med kampen mot Lillehammer regner vi vårsesongen som endelig avsluttet. Vi har nå spilt mot alle lag, og står fortsatt uten tap.

Spørsmålet er om det er mulig å trekke fram en spiller som har vært den beste hittil i år. kil.no sin kåring av vårsesongens beste spiller har vært flittig besøkt, og det er to stykker som har skilt seg ut. Lars Erik "Turbo" Fremming og Kai Olav Ryen ser ut til å skulle slåss om tittelen.

Denne uka er siste sjanse til å stemme, og vi håper mange vil hive seg på tastene og stemme på sin favoritt. Vinneren får et gavekort fra JC i premie.

For øvrig vil det bli mulig å se KIL spille kamp i nærområdet på onsdag. Gutta tar turen til Arvika for å spille treningskamp. Kampen går klokken 1900, og vi håper mange folk fra Kongsvinger tar turen over grensen.

kil.no gjør sine lesere oppmerksomme på at systembolaget i Arvika stenger kl. 18.00 så for de som vil kombinere fornøyelse med en aldri så liten Harry-tur, må de være tidlige ute til kampen.
Kjemper om tittel I

Kjemper om tittel II


Publisert: 2003-07-21 09:46:57
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor