Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
To kom likt
De lokale spillerne utmerket seg i vår kåring av vårsesongens beste spiller  


Fra tidlig av viste det seg at kampen i kil.no sin høytidelige kåring av vårens beste KIL-spiller skulle stå mellom en Eidskoging og en ekte Kongsvingergutt. Det var da heller ingen overraskelse, siden disse ofte har blitt rost for sitt spill i vårsesongen.

Lars Erik Fremming har hatt en utrolig framgang fra i fjor. Han spiller nå på sin favorittplass på sentral midtbane, og "Turbo" er definitivt blitt en av Gjemselundpublikumets yndlinger.

Kai Olav Ryen, som muligens var KILs beste spiller i fjor, har også spilt godt i år. Et forsvar som spilt over 13 - tretten timer uten å score, og som totalt slapp inn kun 6 mål på vårsesongen, kan man ikke annet enn la seg imponere av.

Det føltes ikke mer enn rett og rimelig at kampen skulle stå mellom disse. Imidlertid kom det nok som en overraskelse at det ble så jevnt.

Etter at 748 stemmer hadde blitt avgitt. Hadde Ryen og Fremming nøyaktig 187 stemmer hver. Det vil si at de to samlet hadde nøyaktig 50% av stemmene.

Tredjemann på lista ble Kjellmyragutten Kim Roger Strand. Han lå et stykke bak, men samlet faktisk til slutt inn hele 94 stemmer. Fra å ikke en gang få være med i troppen i sesongens første kamp mot Gjøvik/Lyn, kom han etter hvert inn og spilte seg til fast plass som midtspiss. Han er sammen med Ryen nå også toppscorer med 5 mål.

Vi gratulerer vinnerne. I tillegg til æren, vinner de også et gavekort fra JC.

Hele resultatlista kan leses på:

http://www.kil.no/polls/result.php4?PollID=7
Seierspallen


Publisert: 2003-07-25 10:42:34
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor