Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Felic ferdig i KIL?
Dinko Felic har levert inn utstyret sitt og kan være på vei ut av klubben  


- Jeg har vært dårlig i år, sier Dinko.
Den talentfulle angrepsspilleren som har vært i Norge i sju år har valgt å pakke reiseveska og går tirsdag på flyet til fødelandet Bosnia.

Dinko har pr i dag avtale med en klubb i Kroatia om å vise seg frem i to uker. En medvirkende årsak til at Dinko velger å forlate KIL er at han etter egen mening har vært dårlig i år. Planen var egentlig å reise i mai, men da startet unggutten KILs A-kamper og valgte da å se an utviklingen i KIL. KILs svar på Zlatan sier dette om situasjonen:

- Jeg har flybillett hjem til Norge om fire uker, men det er ikke sikkert jeg kommer tilbake. Hvis jeg gjør det vil jeg spiller for KIL, hvis de vil ha meg. Jeg har ikke dårlig samvittighet for å reise fordi KIL ikke blir noe dårligere lag av at jeg reiser. Jeg har vært dårlig i år og jeg klarte ikke å score da alle forventet det, så jeg er ikke fornøyd med meg selv. Jeg har vel ikke vært god i KIL siden jeg var på juniorlaget. I tillegg tror jeg spillestilen min passer bedre der nede, og en annen formasjon enn 4-3-3 passer meg bedre. Det jeg kommer til å savne mest er samholdet i laget, men jeg må tenke på meg selv og velger å reise for å få fart på karrieren. Ja, jeg er utålmodig, avslutter Dinko Felic til kil.no.

Vi ønsker Dinko lykke til med prøveperioden og håper han skriver proffkontrakt så fort som mulig. Da kan KIL, til tross for at han ikke har kontrakt med klubben, dra inn noen kroner. På kil.no sine vegne håper vi Dinko vender tilbake til KIL.

Hovedtrener Vegard Skogeheim synes det er synd at Dinko forlater KIL.

- En spiller som Dinko trenger vi både på trening og i kamp. Slik det er nå får vi ikke gjort noe med det og da bruker vi ikke mye energi på det, men det er klart vi skulle ønske Dinko ble hos oss, sier Skogheim til kil.no.

- Jeg liker ikke å spille spiss i 4-3-3, sier Dinko.

- Jeg skjønner det godt om KIL ikke vil ha meg hvis jeg kommer tilbake, sier Dinko, rett før han tar en måned tjuvperm midt i sesongen.


Publisert: 2003-08-01 15:47:10
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor