Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Gullerud i scoringsform
Nok en gang var Marius Gullerud dominerende da KIL tok tre nye poeng på hjemmebane.
 

Kampen åpnet perfekt for KIL. I strålende spillevær stusset Sørlien Konterud igjennom på kanten etter fire minutter. Konteruds innlegg var meget bra og Gullerud headet ballen i mål.

-Den var ferdig scora. Det var en glimrende ball fra Odd Harald. Litt artig er det også at det var mitt første mål med hodet for KIL, sa Marius etter kampen.

Etter den flotte åpningen skjedde det ikke mye. KIL hadde initiativet. Sørlien prøvde et langskudd og gutta spilte seg til et par cornere. Byåsen hadde et par innlegg fra kanten uten at det ble farlig.

Etter 20 minutter vant Byåsen en andreball på KILs 16-meter. Fra like utenfor feltet skyter Singsdal ballen nede i keepers venstre hjørne, like ved stolperota.

Dagens keeperdebutant Steinar Medalen måtte altså se den første ballen i nettet allerede etter 20 minutter.

-Jeg så ikke utgangen av skuddet. Da måtte jeg stått lengre til høyre og ville ikke hatt noen mulighet til å redde. Jeg syns det gikk greit. Jeg hadde lite å gjøre så det er vanskelig å vurdere egen innsats, sa Medalen etter kampen.

Trener Erik Nystuen syns det var mye bedre defensivt i dag. Også Medalen er imponert av sine nye medspillere.
-Karim og Vaadal er gode midtstoppere, og backene er spillende. De har fin disiplin, men det jeg er mest imponert over er snittalderen på gutta. I tillegg så tørr de å spille fotball, sa Medalen som bidro sterkt verbalt i dag.

Etter utligningen var det mange upresise pasninger og mye kriging på midten. Like før halvtimen hadde KIL en kjempesjanse, men ballen traff krysset og spratt ut på hodet til en Byåsenspiller som klarerte til corner.

Corneren ble det ingenting av, men KIL vant igjen ballen på midten. Stadsnes forserte oppover før han la en hard pasning til Stormoen. Stormoen tok med seg ballen inn i feltet i stor fart. Der ble han felt og KIL fikk en soleklar straffe. Gullerud satte straffen sikkert i mål og KIL ledet 2-1.

Frem mot pause var det tamt. Den eneste som ikke var tam var Jørn Karlsrud, da han fikk gult kort. -Greit at jeg får gult i dag, men jeg fikk det for feil takling. Jeg tok ballen, sa Jørn, som sammen med Nystuen må stå over mot Ham-Kam på grunn av gule kort.

Da alle belaget seg på pause produserte KIL plutselig to store sjanser. Først slo Sørlien en tunnel og la inn, men Nystuens heading gikk over. Sekunder etter fikk KIL nok en kjempesjanse etter et langt Sørlien innkast, men omgangen ebbet ut med 2-1 til hjemmelaget.

I annen omgang var det bare et lag på banen. Byåsen hadde en sjanse etter dødball i det 55. minutt, men det var også alt. KIL klarte heller ikke å skape en drøss med sjanser, men hadde bra trøkk i perioder.

Gullerud skøyt fra 20 meter og Konterud kom foran keeper i en duell, men headingen gikk utenfor. 3-1 scoringen kom i denne perioden, som var KILs beste i annen omgang.

Karlsrud dro en del finter nede ved linja, og Gullerud avsluttet på innlegget. Keeper reddet, men Sørlien var fremme på returen. -Det var et greit mål. Jeg breisia ballen inn. Keepern hadde hånda på´n, men den gikk inn i nettaket, sa Sørlien.

Like etter målet kom Konteruds største sjanse i kampen. Etter samspill mellom Gullerud og Sørlien kom Konterud alene med keeper. Han prøvde å rulle ballen inn i hjørnet, men keeper Isaksen reddet med beinet.

Resten av kampen dominerte KIL fullstendig. Byåsen slapp ikke folk frem på banen til tross for at de måtte ha mål. Det ble trangt, og KIL-gutta fikk ikke så store rom som i de tidligere hjemmekampene. Dermed ble det vanskelig å underholde veldig mye selv om de styrte kampen.

Stormoen og Gullerud vant kåringene på stadion i dag, og det var nok riktig.
-Vi spiller en middels god kamp og da hjelper det med et par scoringer hvis man skal bli BB, gliste Marius, som mener KIL har mer å gå på, og gleder seg til Ham-Kam kampen.

Nystuen som har vært på fisketur etter Skarbøvik kampen, og mener det har vært en fordel, var fornøyd med poengene. -Det var greit i dag, vi kan ikke være like gode hver gang. Vi var bra bakover og Byåsen turte ingenting, sa Nystuen.

Vi må legge til at det han virket mest fornøyd med var de 31 meget fine ørretene han dro i land sist uke.

Kjetil Johansen fikk sin debut da han kom inn for Nystuen i det 82. minutt.

For fakta: Se kamper.


Publisert: 2001-06-17 21:23:46
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor