Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Triste greier
KIL 2 presterte langt under pari da de ble slått 3-0 av Galterud onsdag kveld  


Finn Willy Taugbøl var ganske fornøyd med første omgang, men måtte se at Galterud ble for sterke.
Allerede fra start var det lite som stemte for et KIL 2 lag bestående av Tor Arnstein Berg og ti juniorer. KIL hadde riktignok ballen mest, men klarte ikke skape sjanser på Gjemselunds hovedbane.

Mange trodde juniorene, med fart, teknikk og kondisjon, skulle få en grei kamp på den fine gressmatta, men da Galterud tok ledelsen på et langskudd etter 17 minutter sloknet det helt.

KILs keeper Stian Olsen kunne hatt en bra mulighet til å ta skuddet, men sto ikke midt i mål da ballen kom. Men for all del, det var ikke Olsen som var problemet mot Galterud. Svært lite fungerte, og det tok hele 32 minutter før hjemmelaget fikk sin første sjanse. Da endte ballen i nettveggen fra skrått hold.

De unge KIL spillerne prøvde og prøvde, men til tross for at de hadde ballen stort sett hele tiden i første omgang, klarte de ikke å skape sjanser. Gjestene derimot, var svært effektive fra sin posisjon lavt på banen. Rett før pause løp Lundsvoll igjennom på noe som så ut som en soleklar offside. Olsen reddet fint, men Bjørn E. Harbosen var fremme og satte inn returen.

Annen omgang var svakere enn den første. Tempoet var like lavt, pasningskvaliteten elendig og KILs midtbane hang ikke sammen. Da KIL heller ikke vant duellene ble det vanskelig, og nå var det Galterud som hadde ballen mye, før KIL kom mer med mot slutten.

KIL lempet baller frem mot Galteruds forsvar og det fine spillet vi ofte har sett på midten var fraværende. Da blir det ikke mange sjanser. Leikvin satte en vanskelig ball over et tomt mål mens Dalsborg feilet alene med keeper. Med andre ord: Det var ikke KILs dag.

Ti minutter før slutt hamret Ståle Eikebråten den siste spikeren i kista med sin 0-3 scoring. Flere Galterud-spillere sto i offside da pasningen kom og alle stoppet opp, men dommeren vurderte at de ikke var med i spillet da Eikebråten løp igjennom.

Johan Hammarstrøm var ikke spesielt fornøyd etter kampen:

- Dette var en bedrøvelig kamp. Den eneste som er i nærheten av å få godkjent er Thor Arnstein. Dette er ganske typisk for det vi har opplevd med juniorlaget i år. Vi har ballen, men de andre scorer. Skal vi snu trenden utover, i interkretsserien, kan vi ikke miste hodet selv om vi får en scoring i mot, sa Hammarstrøm, som uten at det så ut til å hjelpe, hadde gitt spillerne en del pepper i pausen.

- Vi ga mange klare beskjeder før annen omgang, men klarte ikke å gjennomføre noe av det vi ble enige om, avsluttet svensken.

Kil.no slår fast at juniorene er langt bedre enn det de fikk vist i denne kmapen.

Fakta:
KIL 2 – Galterud, 0-3 (0-2)
Gjemselund, 80 tilskuere.

0-1 Geir Nygård (17)
0-2 Bjørn E. Harbosen (44)
0-3 Ståle Eikebråten (80)

KILs lag (4-3-3):
Stian Olsen
Jone H. Engødegård
Thor Arnstein Berg
Gaute Gautestad
Kjetil Gerhardsen
Sindre Jordanger
Stian Repshus (Jærmund Udnæseth fra 70)
Kristian Holth
Stian Fredriksen
Daniel Dalsborg (Petter A. Lindstad fra 77)
Tor Vidar Leikvin

Ubenyttede reserver: Stig Atle Lillesveen, Magnus Nymoen og Amir Alabdi.

Thor Arnstein Berg var etter vår mening KILs beste spiller.

Vi kunne ikke notere mange sjanser til KIL 2 i denne kampen.


Publisert: 2003-08-06 23:28:19
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor