Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Alt vel
Kaptein Harald Stormoen forsikrer at alt står bra til før kampen.  


Den smått mystiske Roman Sønsterubrovic studerer taktikk og økonomi på bussen.
KILs staute karer kom vel frem til Kristiansund fredag kveld. Lørdagen morgen, var det frokost på et hotell uten strøm, før avslapping og lunsj. Nå er strømmen kommet tilbake og Kil.no har tatt en liten prat med vår viktige midtbanemann.

Hvordan var gårsdagens åtte timers busstur?

- Det var som vanlig kortspilling fra start til mål. I tillegg så vi en video med Vinnie Jones og den norske filmen Elling. Vi har noe å gjøre hele tiden så tiden går ganske fort. Det er ikke noe problem med slike turer før kamp, sier kapteinen.

KIL har gått gjennom en sommer der skader dessverre har stått i fokus, men Harald lar seg ikke knekke av den grunn.

- Etter denne sommeren blir det en morsom høst. Vi kommer til å ha betydningsfulle kamper hele tiden. Det er bra at vi har noe å spille for fortsatt. Vi har klart oss bra i skadeperioden, og det er ikke noe vi bekymrer oss for. Skader kommer uansett, noen ganger på nøkkelspillere og andre ganger i andre deler av troppen. Hvis vi ikke tåler skader i et visst omfang har vi ingenting i toppen å gjøre, sier den nylig menisk opererte Alvdølen.

I dag står Averøykameratene for tur. Et sterkt hjemmelag som bare har tapt to kamper på Bruhagen stadion. Kil.no vet at de mangler et par mann, deriblant keeperen, gjennom skader og karantene, men det blir uansett tøft.

- Det er en veldig viktig kamp for oss. Vi vet at de tar poengene sine hjemme så det er ikke snakk om undervurdering. Det blir nok en tøff kamp på en, etter det vi har hørt, liten og dårlig bane. Det blir nok mye kjemping, og det skal vi være med på, men det er viktig at vi ikke blir med på ”kælkefotball”. Vi må prøve å spille vårt eget spill, avslutter Stormoen.


Ellers kan vi melde om at vår antatte lagoppstilling fra i går ser ut til å holde vann.


Publisert: 2003-08-09 11:06:39
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor