Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Sterk seier!
KIL klarte endelig å score mer enn 3 mål, og knuste Averøykameratene Lørdag.  


Kai Olav Ryen må ta på seg litt av skylden for AK sitt mål. Men alt i alt spilte Ryen, Nyberg, Molnberg og Wibe-Lund vedlig bra bakerst.
Gresset på Bruhagen stadion er fra Kongsvinger, men de første minuttene var det ingen tvil om hvem som hadde hjemmebane. AK tok umiddelbart tak i oppgjøret og produserte to sjanser tidlig.

På den første fikk Hoseth stå helt alene og heade inn 1-0 etter at Ryen ikke rakk tilbake på plass etter å ha gitt innkast. Akkurat da så det ikke lyst ut, men KIL-gutta kom fort til hektene. Den første sjansen til de blåkledde turistene fra Glommas bredd kom etter fem minutter. Kim Roger Strand rundet keeper, men falt lett da sistnevntes hender slo borti leggene hans. Dommeren blåste ikke, mens Kim Roger protesterte:

- Du kan godt si jeg konstruerte situasjonene, men han tar beina mine og da er det straffe, sa Strand etter kampen.

Etter at klokka passerte ti minutter tok KIL-gutta skikkelig over. Angrep etter angrep ble rullet opp, men avslutningene gikk utenfor eller rett på keeper. Olausson, som hadde et søvnig første kvarter ute på kanten våknet plutselig til live og var stadig en trussel. Etter en halv time la han inn til Patrick. Holtet headet tilbake til Kimsalabim som satte ballen i mål med pannebrasken: 1-1.

KIL fortsatte å styre, mens hjemmelaget ikke produserte noe som helst, og like før pause skulle gutta igjen få uttelling. Nystuen, som hadde en rufsete dag på midtbanen, la en høy ball inn og Holtet ventet tålmodig før han på volley klinte inn 1-2 scoringen.

- Det var en god treff på et litt vanskelig skudd. Det var bare å vente på ballen og kline til, sa Pat etter kampen.

De første minuttene av annen omgang var hjemmelaget med igjen. De hadde en halvsjanse etter sin første corner, men verst så det ut da en AK spiller alene med Eriksen satte ballen utenfor. Da kunne det fort ha blitt 2-2, men det så ut som om den situasjonen vekket KIL-gutta.

For bare minutter etter satte Stormoen inn 1-3 etter et strålende angrep, og kampen var i realiteten avgjort. Bortsett fra de første minuttene i hver omgang var det klasseforskjell på lagene.

Like før slutt headet Olausson inn 1-4 og de elleve som startet kunne sammen med innbytterne Jordanger, Berg og Jahr juble for tre poeng.

Rune Sønsterudbråten hadde 15-4 til KIL i sjanser og sa dette om oppgjøret:

- Vi åpner dårlig, spesielt de første ti minuttene. De har de to første sjansene før vi kommer inn i kampen og har de neste sju. Vi var litt nølende i starten av andre omgang også, men alt i alt synes jeg 4-1 var litt i underkant. Det er sterkt når vi tenker på at AK hadde 9-7 i målforskjell på sju hjemmekamper. Da er det sterkt å komme hit å score fire mål.

For fakta, se kamper.

Pat, Kimsalabim og St. Paul satte inn hvert sitt mål på Bruhagen stadion.

Harald sendte av gårde skuddet som ga KIL en 3-1 ledelse. - Jeg startet ikke bra, men spilte meg opp utover i kampen, sa kapteinen.


Publisert: 2003-08-09 20:14:25
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor