Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Ny trepoenger
Det ble unødvendig spennende mot Lørenskog da KIL tok en ny seier.  


- Dette var bra og det var gøy å være med igjen. Det er litt kaos da jeg kommer inn, men vi får rodd det i land. Vi er litt heldige at det ikke blir 3-3, men seieren var fortjent, sa Pål Håpnes til kil.no.
Kampen åpnet i et rolig tempo, med et lite overtak til KIL. Men det ble ikke skapt noen sjanser det første kvarteret.

Etter sytten minutter ble Lørenskog tildelt et frispark etter en hodeduell. Fra like utenfor sekstenmeteren satte Øivind Harlem Mathisen ballen i krysset og bortelaget ledet 1-0. KIL fikk ikke panikk av den grunn, men fortsatte å spille sitt spill.

Bare fem minutter senere kunne Ryen utlignet da han brasset ballen like utenfor. KIL hadde ballen mest og like før klokka rundet halvtimen skulle overtaket betale seg. Patrick Holtet dro seg inn mot mål og satte ballen nede i hjørnet fra drøye atten meter: 1-1.

Fem minutter før pause var Holtet tilrettelegger da han spilte Olausson nydelig igjennom. Svensken dro av keeper og en forsvarer før han satte inn 2-1 scoringen. Det kunne fort blitt 3-1 før pause da KIL fikk et indirekte frispark på ti meter, men både Holtets og Wibe-Lunds avslutninger ble blokkert.

Annen omgang startet på best tenkelig måte. Nystuen kjempet ballen til Kim Roger Strand som med årets løseste avslutning rullet inn 3-1 bak en utspilt keeper. Det var Kimsalabims åttende scoring for året.

Kort tid etter kunne Lørenskog redusert etter at Eriksen bommet på en boksing, men Fredrik ryddet opp med en fin redning fra kort hold. Lørenskog var litt mer med i spillet, mens KIL slurvet mye. Men fortsatt var det hjemmelaget som produserte de største sjansene. Patrick hadde et skudd som stusset i tverrliggeren og Kim Roger satte ballen utenfor da han ble sendt igjennom av Olausson.

Etter 75 minutter fikk vi se at Fredrik Eriksen er venstrebeint. Med høyra klarerte han rett til en Lørenskog-spiller, som fikk en enkel jobb med å lobbe ballen i mål. Dermed sto det 3-2 og bortelaget fikk nye krefter.

Fremming satte en ball over fra skrått hold etter en corner, men ellers var det bortelaget som hadde ballen. Fem minutter før slutt fikk de en gigasjanse etter at Eriksen fomlet med ballen. Vår ellers meget stødige keeper mistet ballen i tverrliggeren og mistet den igjen da han skulle plukke den ned fra lufta. En Lørenskog-spiller prøvde seg med en heading fra to meter, men presterte heldigvis å heade rett på Eriksen.

Når de ikke scoret på en slik mulighet måtte bare alle poengene bli igjen i Kongsvinger. I tillegg fikk KIL en straffe etter at Pål ”comeback” Håpnes ble holdt inne i feltet. På overtid satte Stormoen straffen sikkert i mål, og publikum kunne puste lettet ut og glede seg over 4-2 seier.

Vegard Skogheim kunne notere seg at hans gutter vant sjansestatistikken 10-5 og sa dette etter kampen:

- Vi har full kontroll den første timen. De er faktisk ikke innenfor vår sekstenmeter med ballen i første omgang. Det er perfekt når vi øker til 3-1 tidlig i andre. Da skal vi bare være tålmodige, men vi får et uheldig 3-2 mål imot og da blir vi litt usikre. Lørenskog passer oss nok ikke for vi hadde problemer med dem både i vinterens treningskamp og i seriekampen i vår. Vi brøt faktisk en barriere ved å slå dem i dag. Jeg er veldig fornøyd, men ikke for fornøyd.

All grunn til å være fornøyd Skogheim. Gutta vinner nok en kamp og ingen kan si noe annet enn at lagets prestasjoner så langt i sesongen er utrolig sterke.

For fakta, se kamper.
Pat, Solan, Kimsalabim og St. Paul fikset målene mot Lørenskog.

- Dette var stort sett solid, men vi sovner litt mot slutten og blir nesten straffet for det. Det er så deilig å vinne, slo Ryen-air fast etter kampen.


Publisert: 2003-08-17 21:31:41
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor