Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Knalldebut
Tore Andreas Gundersen gjorde en knalldebut mot Follo i gårsdagens juniorkamp.  

Flisagutten rakk akkurat å bli spilleklar til gårsdagens kamp mot Follo. Det var i utgangspunktet topp mot bunn, men KIL-NTG sto ikke med lua i hånda. Første omgang var spillemessig brukbar, men det sto 1-0 til vertene etter en scoring som kom etter godt spill.

Trenerne valgte å beholde 4-5-1 formasjonen selv etter at de fikk mål i mot, og det skulle ikke vise seg å være dumt. Etter en corner satte han inn utlikninga. 3 minutter etter fikk en Follospiller drømmetreff fra 25 minutter, og hjemmelaget var atter i ledelsen.

Men Gundersen og resten av laget var ikke tapt bak en høyvogn. På nytt raget debutanten høyest i feltet og utliknet til 2-2. Og ikke nok med det - etter et raid på høyrekanten hvor han dro av en fire-fem spillere satte han ballen ut til Tor Vidar Leikvin som avgjorde kampen med sitt 3-2 mål. Å så godt det var å se den ballen gå inn!

Trener Hammarströms kommentar var:

- Vi kommer ikke opp i samme kvalitet på spillet som vi hadde hjemme mot FFK, men jobber kampen igjennom og vinner fullt fortjent med 3-2. For en gangs skyld har vi i tilegg marginene med oss i slutten av kampen, noe som gjør at vi ror i land 3 poeng.

Follo - KIL-NTG 2-3
Ski Stadion
50 tilskuere

Gule kort KIL-NTG
Gundersen og Tran

1-0
1-1 Gundersen
2-1
2-2 Gundersen
2-3 Leikvin


Publisert: 2003-08-22 17:12:58
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor