Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Jobbet og fikk betalt
KIL vant 3-1 mot Molde 2 etter 90 minutters hardt arbeid.  

Molde kom til Gjemselund med et lag som på papiret manglet stjerner. Blant kjente navn var keeper Lillebakk, Ormbostad, Høyem (på lån fra Rosenborg) og Stigson. Det viste seg at de andre spillerne også hadde et visst nivå.

KIL åpnet svakt og var upresise i pasningsspillet på den bløte gressmatta. Molde 2 forsvarte seg godt, og det gikk et kvarter før KIL fikk den første avslutningen. Molde hadde en sterk midtbane og raske vinger som skapte farlige kontringer, noe som gjorde første omgang jevn og sjansefattig. Vi sleit med å få til noe spill på vingene, og det var først da Olausson tok et par raid at det ble litt farlig.

Molde scoret etter 34 minutter på slett forsvarsspill hos oss. Nyberg nikket tilbake til Eriksen som mistet den vanskelige ballen til siden, der en moldespiller var på plass. Våre spillere jobbet videre og skapte to sjanser før pause. På den siste driblet Olausson vekk backen og la inn foran mål der Holtet nikket inn utligningen.

KIL-spillerne viste god moral utover i andre omgang og fikk litt kontroll på kampen, men Molde var gode og kjempet tilbake. Først headet Nystuen en ball like utenfor, før Olausson misset på en stor sjanse. Det var meget spennende fram til det 73. minutt. Da gjorde Fremming det han gjort flere ganger tidligere denne sesongen - løp på en ball som så umulig ut og lobbet over målvakten. Betalingen var 2-1 til KIL.

Thor Arnstein Berg spilte spiss de siste ti minuttene. Han la opp til det siste målet med en stuss til Pål Håpnes, som med fri bane mot mål satte inn 3-1 til side for keeper.


For fakta - se kamper

Målscorerne Holtet, Fremming og Håpnes.

Wibe-Lund spilte godt i dag og har nå 18 kamper med det samme skjegget!


Publisert: 2003-08-22 23:17:22
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor