Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Spillersalg
Det har i det siste versert mange rykter om KIL spillere som er på vei bort.  

Etter at Kjetil Rekdal ble observert på Gjemselund under kampen mot Kjelsås har ryktene om overganger florert. Spesielt har det vært snakk om toppscorer Marius Gullerud og stopperesset Karim.

KIL avkrefter med dette ryktene om at noen av våre spillere er solgt de siste dagene. Det har ikke vært, og det pågår heller ingen forhandlinger om salg nå. KIL Toppfotball har ikke fått noen henvendelse på spillere i det siste.

Når det er sagt så vet vi at vi må selge spillere ettersom det er budsjettert med spillersalg. Dette er en del av strategien for å bygge den økonomiske plattformen som skal til for å nå de sportslige målene på sikt.

Spillersalg er med andre ord en av innsatsfaktorene på inntektssiden som må klaffe for at strategiplanen skal bli virkelighet. KIL Toppfotball har fortsatt som målsetting å rykke opp i løpet av sesongene 02 og 03, for deretter å etablere seg i tippeligaen.


Vil du ha kortversjon av strategiplanen? Send en forspørsel til kilpost@kil.no


Publisert: 2001-06-20 16:08:05
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor