Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Billetter til søndag
Informasjon til deg som skal på neste kamp.  

Som de fleste sikkert vet er det toppkamp mot Ull/Kisa på Gjemselund søndag klokka 18. Det ser ut som det blir flere tilskuere på denne kampen enn vi har hatt tidligere i år, og vi vil derfor komme med litt praktisk informasjon om billettsalget:

Billetter kan du selvfølgelig kjøpe i billettluka før kampen. Prisen er 70,- for voksne (30,- for barn og honnør). Du kan selv velge om du vil gå på sittetribunen eller ståtribunen når du har kjøpt billett.

Vi selger ikke reserverte plassbilletter denne sesongen til andre enn de som har sesongkort. Årsaken er at det vanligvis er godt med plass på kampene i 2. divisjon.

Siden det kan bli mye folk på søndag gir vi nå tilbud om å reservere plasser til søndagens kamp. Hvis du ønsker dette må du komme til KIL-kontoret på Gjemselund (Inngang ved KIL-salen/ tidl. fritidsklubben). Her kan du forhåndskjøpe billetter og samtidig reservere sitteplasser til disse billettene. Kontoret er åpent torsdag og fredag 9-16.

Alternativet til en reservert plass er selvfølgelig å være tidlig ute på søndag eller å ta en plass i solen på ståtribunen.


Vi sees på søndag!Publisert: 2003-09-03 16:33:06
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor