Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Helt rått
5024 tilskuer sørget for en perfekt ramme rundt thriller kampen mot Ull/Kisa  


Slik så det ut da 5024 tilskuere tok i mot de to lagene. Tusen takk til alle som kom!
Det ble som ventet tett og jevnt mellom divisjonens to topplag. Ull/Kisa kom godt forberedt til Gjemselund og skapte problemer for KIL i starten.

Et flott angrep av Wibe-Lund, Håpnes og Holtet holdt på å ende med at sistnevne putta allerede etter to minutter, men det var gjestene som totalt sett kom best i gang.

Ull/Kisa hadde et skudd fra ti meter like utenfor og en corner som endte med en heading i tverrliggeren før KIL kom skikkelig i gang.

Da et kvarter var spilt mente KIL at ballen hadde vært inne etter en heading som Vaaler reddet, men dommeren var ikke enig.

- Ballen var inne, men det var greit at det ikke ble dømt mål for Nystuen var kanskje litt ufin i duellen med keeper, sa Fremming etter kampen.

Men det kom noe positivt ut av den episoden for den var starten på en god periode for hjemmelaget.

Gutta tok mer og mer over utover i omgangen og Håpnes hadde den største muligheten da han kom igjennom på kanten, men Vaaler reddet igjen.

Dermed måtte lagene gå til pause med 0-0 etter en kvalitetsmessig meget god omgang der lagene hadde tre sjanser hver.

Annen omgang startet med en halvsjanse til Ull/Kisa da Eriksen måtte gi retur. Wibe-Lund var heldigvis på plass og fikk feid ballen unna. Bortelaget var friskest også i starten av denne omgangen, men de skapte ingen sjanser.

Som i første omgang tok KIL over etter hvert, men sjansene uteble også for hjemmelaget. Fremming hadde en heading over og Nystuen og Håpnes hadde et par skuddforsøk før Patrick Holtet tok saken i egne hender.

Det siste kvarteret hadde KIL bra trykk mot gjestene og fem minutter før slutt utnyttet Holtet at Ull/Kisa sjelden kom ut av eget forsvar. Fra midtstreken førte han ballen fremover og driblet et par mann før han sendte i veg et skutt fra bortimot tretti meter.

Roger Vaaler kom aldri bort i hjørnet og Gjemselund eksploderte da ballen suste inn i nettmaskene. Det tok fullstendig av på både banen og tribunen, men fortsatt var det noen minutter igjen å spille.

Det ble litt hektisk da bortelaget lempet baller inn i KILs sekstenmeter, men heldigvis fikk gutta ryddet opp. Spesielt innbytter David Molnberg hadde en avgjørende blokkering da han ofret seg inne i boksen.

KILs trener, Vegard Skogheim, vil fortsatt ikke snakke om at fotballkamper er viktige. Han sa dette om kampen:

- Det er ikke viktig å vinne slike kamper, men morsomt. Det ble en tett kamp mellom to lag som var taktisk godt forberedt. Da vi scorer hadde vi kjempetrøkk på dem og det var deilig at Patrick fikk den inn. Nå har gutta vist at de tåler presset med over fem tusen tilskuere på hjemmebane. Neste gang kan det godt komme ti tusen, gliste Skogheim.

På et KIL lag der alle var gode mener vi Kjetil Byfuglien leverer en bortimot prikkfri kamp.

- Dette var helt rått! Jeg hadde aldri trodd det skulle komme over fem tusen, og vi hørte publikum hele tiden. Det var kjempeliv til tider. Det kriblet ekstra før denne kampen, og jeg blir nok ekstra fokusert og hever meg litt når det er en slik ramme rundt kampen. Da Pat putta var det helt perfekt. Kampen var akkurat som en god film, sa Byfuglien etter kampen.

For fakta, se kamper.
Patrick Holtet ble nok en gang viktig for KIL. Tusen takk Pat!

Byfuglien hadde stålkontroll defesivt og bidro mye offensivt. Tusen takk Kjetil!


Publisert: 2003-09-07 20:37:54
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor