Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Natt og dag
Det var enorm forskjell på første og annen omgang da KIL 2 møtte Fu/Vo på lørdag  


Lars Carlsson svettet som en gris før kampen. Han var ikke i form og må defineres som syk. Vi krysser fingrene for at han raskt blir frisk igjen.
I første omgang var det bare et lag på banen. KILs reserver kjørte over gjestene og vi satt bare og lurte på hvor stor seieren skulle bli. KIL, og da spesielt Kim Roger Strand, hadde bøttevis med sjanser det første kvarteret. En av dem ble omsatt i scoring da Strand headet Severeides frispark i mål.

Bortelaget hadde sin første avslutning etter en drøy halvtime, men KIL-keeper Stig Atle Lillesveen hadde ingen problemer med å plukke headingen fra femten meter. Like etter økte KIL til 2-0 da Dinko Felic dro av en mann og dundret ballen i nettet fra 16 meter.

- Jeg fikk ballen fra Leikvin og driblet en mann før jeg klinte til, sa Felic, som beskrev ballens bevegelse mot mål slik; whoooooooow.

Det kunne fort blitt flere mål frem mot pause. Leikvin hadde et volleyskudd som landet oppå krysset og Felic avsluttet utenfor fra kort hold.

Etter pause ble det en helt annen historie. Fu/Vo gikk rett i angrep og fikk straffe da dommeren mente Thor Arnstein Berg dyttet i en duell. Ballen havnet selvsagt i nettet og bortelaget øynet en mulighet.

Det var jevnt en stund før Fu/Vo virkelig tok tak i det. Med sin hodestyrke var de spesielt farlige på dødball og lemping inn i vår sekstenmeter. De hadde flere store sjanser så det var langt fra ufortjent da de tjue minutter før slutt utlignet til 2-2 på en heading etter dødball.

Etter utligningen roet det seg litt selv om Fu/Vo fortsatt hadde et lite tak på det. De hadde en skummel heading utenfor før Petter Severeide slo en flott pasning til Thomas Jahr. Jahr dro av backen og innlegget var godt. Ikke overraskende dukket Kim Roger Strand opp inne i boksen og ekspedert ballen i mål. Kimsalabim, så var det 3-2.

Fu/Vo kjempet for ny utligning, men kom aldri nærmere enn en heading og et skudd utenfor. På overtid kunne Petter Linstad virkelig avgjort kampen, men hans langskudd strøk stolpen på feil side.

Dagens coach, Rune Sønsterudbråten sa dette etter kampen:

- Nå er det slutt på ros i pausen. I første omgang var alle gode og det var kanskje årsbeste. Vi burde ledet 5-0. De fikk en flying start på annen omgang med straffe etter førti sekunder. Etter det ble vi med på duellspillet, mens vi egentlig skulle rulle ball.

Fakta
KIL 2 – Fu/Vo 3-2 (2-0)
Gjemselund bane 2, 100 tilskuere

1-0 Kim Roger Strand (8)
2-0 Dinko Felic (35)
2-1 Trond F. Finstad (str 47)
2-2 Lars Helge Hoel (70)
3-2 Kim Roger Strand (81)

KILs lag (4-3-3)
Stig Atle Lillesveen
Mats Bjerke
Thor Arnstein Berg
David Fredrik Molnberg
Kjetil Gerhardsen
Petter Severeide
Stian Repshus
Dinko Felic
(Stian Fredriksen fra 80)
Thomas Jahr
Kim Roger Strand
Tor Vidar Leikvin
(Petter Aspebakken Linstad fra 70)

Ubenyttende reserver: Lars Carlsson og Magnus Nymoen.

- Det gikk greit å spille igjen. Jeg er fornøyd med første omgangen. Da var alle gode, sa Dinko som spilte indreløper i dag.

- Det var en periode i andre omgang som jeg ikke er med i det hele tatt. Da sliter hele laget og da sliter jeg også. Men jeg scorer to mål og da må jeg vel være fornøyd, sa Kimsalabim etter kampen.


Publisert: 2003-09-13 17:59:19
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor