Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Laget mot LSK
Mandagens trening resulterte ikke i noen overraskelser når det gjelder tirsdagens lag  


Patrick Holtet starter til tross for at han har hatt litt problemer med synet etter at han måtte sy tre sting i øyenbrynet. Fredrik Eriksen (det lille bildet) har fortsatt tillit som keeper.
I målet står som vanlig Fredrik Eriksen. Forsvarsfireren, som skal stoppe Powell og Belsvik har vi også sett før: Wibe-Lund, Nyberg, Ryen, og Byfuglien. På midtbanen finner vi Nystuen, Stormoen og Fremming. På topp har Håpnes, til tross for Strands to mål for reservene lørdag, fått ny tillit etter den solide kampen sist. Flankene okkuperes ikke uventet av Holtet og Olausson.

Thomas Jahr har i følge Skogheim vært meget bra på trening denne uka. Han gjorde også en god kamp for KIL 2 på lørdag. Jahr tar dermed igjen en plass på benken mens Severeide er den som må gi fra seg plassen. Carlsson trente i dag, men er fortsatt småsyk. Heldigvis er Eriksens fremste utfordrer frisk nok til å sitte på benken i morgen.

Benken blir da slik: Carlsson, Ekerhaugen, Berg, Jahr, Strand, Molnberg og Tran. Det er altså ikke bare kampen om å starte som er hard, men gutta kjemper også knallhardt om å komme på benken. De som ikke får plass der denne gangen er Severeide og Jordanger.

KILs trenerduo tar seg tid til å snakke med de som havner utenfor startelleveren og/eller benken.

LSK har alltid vært kjent for sine dødballer. Vi kan melde at KIL også trener jevnlig på denslags.


Publisert: 2003-09-15 18:44:15
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor