Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Sterkt igjen
KIL var klart best i banespillet, men måtte kjempe hardt for poengene mot LSK  


Harald Stormoen var kampens suverent beste spiller.
Kampen åpnet med å vekke til live minner fra sist søndag da Holtet fyrte av et skudd fra 30 meter. Denne gangen ble det ikke mål.

Like etter måtte Lillestrøms Petter Werni forlate banen etter en kollisjon med egen keeper. Som dere skjønner var KIL mye i angrep i starten av kampen. Den største muligheten hadde gutta da Håpnes headet over fra drøye ti meter.

KIL dominerte banespillet og spesielt midtbanen, anført av en strålende Harald Stormoen, var god. De tre gutta i angrep hadde flere fine muligheter til å skape sjanser, men det stemte ikke helt fra tjue meter og inn. Betegnende nok var det Stormoen som hadde den neste KIL-sjansen da han satte ballen over etter fint forarbeid av Olausson.

Like etter at halvtimen var spilt fikk hjemmelaget sin første sjanse etter en ”opprulling”. Skuddet gikk heldigvis over. KIL fikk heller ikke ballen i mål i første omgang. Først og fremst fordi Ryen fikk ballen for brått på seg da han var alene på tre meter, Fremming ble blokkert inne i boksen og Olausson rotet det til i løpsduellen da han var igjennom.

KIL hadde dominert stort i første omgang mens LSK var tamme fremover. Ved pause gikk Belsvik ut mens den friske junioren Jean Oscar Guei kom inn. Det ga LSK’s angrep en helt ny dimensjon. Powell som oppspillspunkt med sin fysikk og Guei med fart og teknikk var mye farligere for KILs forsvar.

Omgangen startet med et greit KIL overtak, men alle de tilreisende supporterne fikk hjertet i halsen da Eriksen mistet en lett ball inne i feltet.

- Det er et helvete å stå slike kamper. Jeg har ingenting å gjøre og må jobbe for å holde meg konsentrert. Jeg glipper rett og slett ballen og har egentlig god tid til å plukke den opp igjen, men da klarerer Kai Olav. Jeg har ingen god forklaring på at det skjer, sa en litt skuffet Fredrik Eriksen etter kampen.

Da timen var spilt hadde Powell en bra mulighet, men han satte ballen over fra meget god posisjon. Nå svingte det virkelig på Åråsen og Håpnes burde sendt KIL i ledelsen da han var alene på sju meter, men keeper fikk slått til corner. Den ble ekspedert av Patrick Holtet. Lars Erik Fremming forteller:

- Corneren ble litt for lav og det passer meg bra. Jeg startet fremover og satte ballen i mål med hælen.

Etter KIL-scoringen gikk LSK rett i angrep og fikk et frispark. ”Alle” gikk i duellen og innbytter Guei fikk umarkert sette inn 1-1 fra bakerste stolpen.

KIL lot seg ikke knekke av den trøkken og jobbet på for nok et ledermål. Eriksen ryddet fint opp bakerst da LSK var igjennom før Pål Håpnes tok skikkelig ansvar. Etter en duell med Håpnes prøvde midtstopperen å spille tilbake til keeper, men han hadde ikke regnet med Håpnes sin innsats. Pål kastet seg inn i duellen med keeper, vant ballen og kunne reise seg opp og rulle ballen i et tomt LSK mål.
- Mål er mål. Du kan godt kalle det en jobbegoal. Jeg været blod, gliste Håpnes etter kampen.

Pål gikk rett fra jubel til benken for å gi plass til Kim Roger Strand. Han hadde bare vært på banen et par minutter da Stormoen, Fremming og Holtet presterte dagens angrep. Det sluttet selvsagt med at Strand sikkert satte ballen i mål etter Holtets innlegg: 1-3 og kampen virket kjørt.

KIL hadde god kontroll, Lillestrøm fikk en mann utvist etter to gule før hjemmelagets gode unggutter skaffet seg et frispark rett utenfor KILs sekstenmeter. Andreas Thorud satte ballen sikkert i mål, og fastsatte med det sluttresultatet til 2-3, før dommeren etter en udramatisk tilleggstid blåste av kampen.

Vegard Skogheim sa dette etter kampen:
- Jeg er mest fornøyd med at vi vinner og at enkeltspillere leverer noe som ligner årsbeste. Hele fireren bak var bra, men i dag er enkeltspillerne bedre enn laget. Det jeg er mest misfornøyd med i dag er at vi er for dårlige den siste tredjedelen. Vi mangler timing og presisjon og bør helt klart skape flere sjanser etter det spillemessige overtaket vi har.

For fakta, se kamper.

Strand, Fremming og Håpnes kunne juble for hver sin soring.

Espen Nystuen ble bare bedre og bedre utover i kampen. Da er det lov å være blid.


Publisert: 2003-09-16 23:07:02
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor