Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Surt tap
KIL reiste til flatebygdene for å ta poeng, men det endte med et surt tap.  

KILs unge mannskap gikk aggresivt ut i søndagens kamp mot Ham-Kam. De første femten minuttene var det jevnt og sjansefattig på Briskeby. KIL vant de fleste duellene og var skikkelig på hugget.

I perioden frem mot halvtimen skjedde heller ikke mye foran målene. Medalen var ute og avverget et gjennomspill og Konterud headet en corner utenfor.

Så, etter en snau halvtimes spill, fikk KIL frispark. Gullerud klinte til fra 25 meter og ballen ballen gikk inn nede i hjørnet: 1-0 til KIL.

Like etter hadde Ham-Kam sin ene store sjanse i første omgang. Elendig markering gjorde at Novak kunne heade uforstyrret på mål. Heldigvis gikk headingen rett på Steinar Medalen.

Så var det klart for kjempesjanse til KIL. Konterud kom alene mot mål, men hardt presset bakfra tuppet han ballen rett på keeper.

KIL presset på mot pause og fikk et nytt frispark rett før hvilen. Sørlien skrudde ballen nydelig mot krysset. Uheldigvis traff ballen undersiden av tverrliggerer og spratt utover. Stormoen var først på returen, men headet i tverrligeren.

Så blåste dommeren, og KIL kunne gå av banen vel vitende om at de så ut som et vinnerlag, og hadde prestert en god omgang. Ledelsen skulle vært større enn 1-0!

Annen omgang startet akkurat slik den ikke skulle. På en corner etter tre minutter utlignet Ham-Kam på en heading.-Det målet må jeg ta skylda for. Det var min mann. Jeg går i kroppen hans, men er ikke tøff nok. Det var en sur start på annen omgang.....døden, sa Stormoen etter kampen.

Etter utligningen havnet KIL litt på hæla, og Ham-Kam styrte kampen. Utover i omgangen hevet gutta seg og kom inn i kampen igjen. Blandt annen holdt Gullerud på å score på et innlegg. Keeper Haagenrud var langt ute, men rakk akkurat tidsnok tilbake.

Kampen vippet, og KIL hadde satt inn Berg og Straumbotn. Robin fosset rett i angrep da han kom inn og avsluttet, men keeper reddet skuddet.

Da det bare var igjen drøye 10 minutter tråklet Kokkvoll seg inn i KILs sekstenmeter. Han fikk avansere relativt uforstyrret og satte ballen i det lengste hjørnet fra 8-9 meter.

-Jeg kunne nok ha fått en hånd på den, men det er et spørsmål om plassering da spillere kommer skrått inn slik, sa Medalen som gjorde en god kamp i KIL målet. Til tross for stødig keeperspill var han ikke fornøyd så lenge det slippes inn tre mål og kampen tapes.

Rett etter scoringen hadde Straumbotn en farlig avslutning, men Haagenrud sto i veien. Brodtkorb kom inn for en sliten Harald Stormoen og KIL kjørte frem for å få utligning. Fremming ble rundet på kanten og innlegget ble headet i mål av en helt umarkert Novak.

-Jeg stoppet litt opp for ballen var helt klart ute, sa en irritert Fremming, som var borte hos linjemannen så fort sluttsignalet lød.

Dermed ble det 3-1 tap og til tonene av noe så hipt som Dire Straits og Walk of life måtte gutta rusle i garderoben. Vel og merke var de fleste først borte for å takke KILsupporterne for støtten gjennom kampen.

Trener Nystuen var etter kampen irritert over at gutta ikke tar bort folk inne i boksen. -Vi skulle avgjort kampen i første omgang. Vi taper kampen inne i begge 16-meterne, sa han.

Kort sagt så vant Ham-Kam fordi de var det mest effektive laget. KIL gutta kunne ihvertfall reise hjem med æren i behold, og den unge midtbanen med Raabe, Sørlien og Stormoen har absolutt ingenting å skamme seg over.

Kjetil Johansen startet sin første kamp for A-laget og var selvsagt fornøyd med det.-Deilig å starte. Jeg syns det gikk greit i første omgang. Jeg ble sliten i annen omgang, men det var avtalen at jeg skulle kjøre meg helt tom for så å bytte. Jeg mangler fortsatt kamptrening, sa han etter kampen.

For fakta: Se kamper


Publisert: 2001-06-24 22:59:06
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor