Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Tre igjen
Ja, det ble tre mål, og heldigvis minst et mer enn motstanderen. Som vanlig.  


Fremming setter inn sitt syvende seriemål for sesongen. Han har i tillegg 2 i NM. Absolutt godjent for en midtbanespiller.
KIL slet litt med å komme til store sjanser mot LSK, men i annen omgang tok gutta heldigvis vare på mulighetene. LSK satte også inn to baller, og ingen er vel spesielt overrasket over at de kom på dødball.

Kil.no, KILs trenere og LSKs Kjetil Rydje telte alle sjanser i kampen. Vi mener selvsagt at vi har rett da vi kom til 8-5 i KILs favør. I KILs offisielle statistikk kom våre gutter enda bedre ut, mens vår gamle helt Kjetil Rydje bare hadde en sjanse mer til KIL enn til LSK. Heldigvis var alle enige om at KIL produserte mest, så nok en gang var tre poeng fortjent.

Egentlig burde vi hatt flere poeng enn tre i denne kampen. Et par for Håpnes sin innsats i forkant av hans mål og et par for det angrepet som endte med Kims scoring. Da hadde vi hatt 61 poeng og alt hadde sett bra ut. Men vi har ”bare” 57 og må jobbe videre for å trygge tabellposisjonen.

Ellers så vet vi at gutta setter pris på at ivrige KIL supportere gjør enhver stadion om til hjemmebane. På tirsdag var minst 90 prosent av de 443 tilskuerne på Åråsen KIL patrioter, og det har vel strengt tatt aldri skjedd før.

Pål Håpnes sitt tredje mål i år bar preg av enorm innsats og tro. Det betaler seg i lengden.

Et strålende angrep resulterte i Kimsalabims 10. seriemål.


Publisert: 2003-09-17 22:59:55
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor