Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Betraktninger
Rekonstruksjoner, fakta og synsing om forrige kamp  


Assistkongen Pat serverer Lia-Svarten.
Denne gangen ble det ”bare” dødballmål for KIL-gutta. To cornere og en straffe måtte til for at Clausenengens keeper måtte hente ballen ut av målet. Flere tilskuere bemerket dette og var en smule misfornøyd med 3-1 mot avdelingens desiderte bunnlag. Etter kampen satte Patrick Holtet det hele litt i perspektiv:

- Hvis vi hadde rundspilt Clausenengen slik vi gjorde i dag i vår, og vunnet 3-1 hadde trolig alle vært strålende fornøyd.

Med den uttalelsen mer enn antyder Pat at spillere, trener og publikum begynner å bli litt bortskjemte. Kanskje ikke så rart etter 22 kamper uten tap. Uansett, alle som er gla’ i KIL bør nå nyte situasjonen vi er i.

At KIL var best mot CFK er det liten tvil om. Litt fakta:
1. omg: Sjanser: 7-1. Cornere: 6-3.
2. omg: Sjanser: 5-0. Cornere: 4-0.

Til tross for at gutta aldri var truet klarte de å dra på seg to gule kort. Heldigvis må verken Stormoen eller Nyberg stå over. Men mange er i faresonen så det gjelder å holde hodet kaldt fremover.

Ellers er det verdt og nevne at det ble ”forsket” litt på Håpnes i kampen. Det er vel noen år siden han spilte indreløper. Han fikk også prøve seg litt på kanten før han avsluttet kampen som spiss.

Rekonstruksjonene er som vanlig meget presise. Som dere ser var det gode cornere med påfølgende fine enkeltprestasjoner som sørget for to av målene. I forkant av straffen var det Kim Roger Strand som ble felt inne i boksen.Sikker som banken!

St. Paul visar prov på underbar boll kontroll....


Publisert: 2003-09-23 20:28:23
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor