Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Tap i siste...
...men det gjorde ikke så mye etter at juniorene har servert en fantastisk høst.  


Juniortrenerne er meget fornøyd med det laget har prestert etter sommeren.
KIL/NTG - Lyn 0-4 (0-3)

Etter å ha sikret plassen i forrige kamp mot Stabæk, ble det en trist forestilling på Gjemselunds hovedbane på søndag. Det virket som vi fikk en reaksjon og at luften var gått ut av spillerne etter den fantastiske høsten det faktisk har vært. Vi kom aldri opp i normal høststandard, derimot spilte vi en førsteomgang som var fullt på høyde med det dårligste vi gjorde i vår.

I tillegg møtte vi et godt Lyn-lag som kjørte over oss totalt, spesielt i første omgang. Savnet av en formsterk Thanh Tran på midtbanen var stort.

Vi slipper fortsatt inn altfor mye mål i kampene. I høst har vi nesten hatt et målsnitt fremover på 5 mål, hvilket har gjort at vi har vunnet kamper til tross for 2-3 innsluppne...

Men, men...høsten vår har vært fantastisk, og vi har berget en plass i neste års interkretsserie til tross for å ha samlet kun 6 poeng i vårkampene...Det er en prestasjon gutta!!!

Takk alle mann!

Johan og Finn Willy



Publisert: 2003-10-13 17:56:39
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor