Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Den siste festforestillingen
Til tross for rekordmange baklengs må også årets siste kamp karakteriseres som en fest  


Supersjärnan från Arvika petar inn två två...
Hvis det er noe gutta har fått litt pepper for i år så er det evnen til å score i bøtter og spann mot antatt svakere motstand. I hele år har KILs målforskjell blitt sammenlignet med Ull/Kisas, og noen fryktet at opprykket skulle avgjøres på målforskjellen. Det skjedde heldigvis ikke. Som alle kan se av tabellen er det bedre å vinne mange kamper med få mål og spille noen uavgjorte, enn å vinne med mange for så å tape et fåtall. Til slutt vant jo KIL avdelingen med hele fire poeng, men nå er vi på vei ut på viddene….

Poenget var at gutta klarte å score mer enn de ”vanlige” tre målene når det viste seg å være nødvendig. FFL var effektive og ledet som alle husker ved flere anledninger, men gutta viste nok en gang suveren innstilling og mental styrke ved å komme tilbake. Målene var som alle vet et straffespark, en lemping fra midtbanen og to kom som resultat av innlegg fra kanten.

FFL skremte vettet av oss som telte sjanser i første omgang, men i annen var det liten tvil. KIL var klart det førende laget og tok alt i alt en fortjent seier. I annen omgang putta FFL på sin eneste sjanse og den skapte de tross alt ikke selv (fy til KIL-forsvaret!). Sjanser og cornere fordelte seg slik (først kil.no’s tall og så trenerteamets i parentes):

Sjanser 1. omg:
KIL: 4 (5)
FFL: 6 (5)

Sjanser 2. omg:
KIL: 5 (4)
FFL: 1 (1)

Cornere 1. omg:
KIL: 3
FFL: 3

Cornere 2. omg:
KIL: 2
FFL: 0

Når vi sitter her og koser oss med en deilig lykkefølelse er det også på sin plass å sende noen tanker til de som ikke fikk maksimalt ut av siste serierunde. Først til søndagens motstander FF Lillehammer som så absolutt bidro til å skape en underholdningsmessig glitrende fortballkamp. Sammenligner vi med andre lag vi har møtt i år så lignet de ikke et nedrykkslag, og vi ønsker klubben lykke til neste sesong.

Også Ull/Kisa fortjener litt oppmerksomhet. De har tross alt også gjort en fantastisk sesong, selv om de tapte begge oppgjørene mot KIL og til slutt ble nummer to. Hadde noen før sesongen sagt at 66 poeng ikke ville holde til opprykk hadde de fleste tvilt på det. Vi takker for fighten og ønsker lykke til videre.

KIL endte som vi vet opp met solide 70 poeng etter 22 seire, 4 uavgjorte og 0 (null ja) tap. Det er helt rått og ingen kan regne med igjen å oppleve en hel sesong uten tap. Gutta putta 62 ganger (2,38 mål/kamp) og slapp inn 23 mål (0,88 mål/kamp). Vi scora ikke mest (Nybergsund med 74), men slapp inn minst.

Skal du være med å kåre årets KIL-spiller på kil.no må du kjappe deg. Muligheten til å stemme blir borte førstkommende fredag. Vinneren får du presentert neste uke.

Uansett hvem som vinner den kåringen, så kan alle gutta være utrolig stolte etter å ha gjennomført en glimrende sesong. Gratulerer alle sammen!

Et godt gammeldags Wimbledon-mål sørger for 3-3.

- Perfect timing for scoring my first goal, var Jaakkos kommentar etter kampen.


Publisert: 2003-10-21 21:00:23
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor