Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Torsdag 12. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Notiser
Tipping, avstemming, beklagelse og skrivebordsbakgrunn.  

KIL Toppfotball arrangerte en tippekonkurranse tidligere i høst som gikk ut på å tippe utfallet av de sju siste seriekampene. Av 232 innsendte kuponger var det sju som hadde tippet alle rett. Vi har foretatt trekning blant de med sju rett, selvfølgelig med politiet representert, og her er vinnerne:

Svein Erik Børslungen vinner et førstepremien - et reisegavekort på 2.500 kroner. På plass to, tre og fire: Årskort for neste sesong går til Coen Hendriks, Hans Olav Hagen og Morten Seigerud.

Vi har avsluttet avstemmingen om årets spiller her på Kil.no med Kai Olav Ryen som klar vinner. Vi gratulerer og kommer tilbake med en kommentar fra Ryen om kort tid. Men vi må jo skryte litt og si at Ryen Air har hatt enorm framgang siden han ble omskolert til midtstopper, og det blir spennende å se han spille i 1. divisjon neste år.

Så over til beklagelser: Norges Fotballforbund har sendt en fax til KIL der de beklager flyttingen av siste serierunde som vi fikk i fanget fire dager før kampen. Litt stusselig er det å lese forklaringen, selv om de selvfølgelig har sitt på det tørre. Men siden vi vant kampen skal vi ikke bruke mer tid på klaging nå. Det var greit med en beklagelse ihvertfall.

Til slutt kan vi glede brukere av denne nettsiden med en ny skrivebordsbakgrunn. Like etter kampslutt mot FF Lillehammer ble alle gutta på laget samlet til et festlig lagbilde med smil og champagne. Dette bildet kan du bruke som skrivebordsbakgrunn hvis du klikker på "lagbilde" eller "skrivebordsbakgrunn" nederst til venstre på vår hovedside.


Publisert: 2003-10-26 12:59:06
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor