Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Plankekjøring
Bred enighet preget onsdagens ekstraordinære årsmøte  


Onsdagens effektive og ryddige møteleder Jens Njøsen er KIL Toppfotballs daglige leder.
Denne gangen var det ikke mange sakene på sakslista. Bortsett fra de formelle punktene var det bare ett eneste punkt: Valg. Kjell Øystein Torp, som i år har vært styremedlem, ble valgt til ny styreleder i KIL Toppfotball. Per Arne Berg rykket opp fra styremedlem til nestleder. Begge disse ble enstemmig valgt inn, men vil, uten at det er noe dramatikk i det, trolig bare sitte frem til årsmøtet i 2004.

Styremedlem Henning Kjøk var ikke på valg, men som ny mann trer Bjørn Berntsen inn i KIL Toppfotballs styre for 2 år. Ut av styret går den gamle lederen Jens Njøsen. Han fortsetter imidlertid som daglig leder i klubben

Det ble også gjort endringer i klubbens valgkomité. Lars Løfsgaard fortsetter som ledere samtidig som Pål Håpnes ble valgt inn for 2 år.

Den nye styrelederen, Kjell Øystein Torp, sa dette til årsmøtedeltagerne etter det udramatiske valget:

- Det sportslige er godt ivaretatt så det vi må jobbe mest med er å holde orden på det økonomiske, først og fremst gjennom realistisk budsjettering. Det er viktig at alle står på og jobber sammen for at KIL skal bli best mulig.

Det nye styret i KIL Toppfotball ser slik ut (fra venstre): Styreleder Kjell Øystein Torp, nestleder Per Arne Berg, styremedlem Bjørn Berntsen og styremedlem Henning Kjøk.


Publisert: 2003-11-12 19:54:59
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor