Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Helgeprat
Kil.no har tatt en liten prat med Vegard Skogheim om tingenes tilstand  


Skogheim er glad for at spillerne møtte mannsterke opp og signerte nye kontrakter etter sesongslutt
Mange følger spent med hva som skjer i KIL om dagen. Det meste ser ut til å gå riktig vei i en klubb som har vært gjennom noen traumatiske sesonger både økonomisk og sportslig. I det klubben kavet på randen av det ytterste mørke ankom Vegard Skogheim, og sammen med hjelpetrener Rune Sønsterudbråten sørget han for at gutta hevet seg sportslig.

Sportslig suksess har gitt økonomiske ringvirkninger og skapt ny optimisme rundt klubben. Når i tillegg resten av klubben har stått på maksimalt for å få KIL opp av sumpa har resultatet blitt opprykk til 1. divisjon, og bedre fremtidsutsikter økonomiske sett.

Men ingen i klubben tar av, og heller ikke hovedtreneren. Her gjelder det å jobbe systematisk og grundig i alle ledd, og være tålmodig. Men at det har vært et rosenrødt år for KIL er det liten tvil om. Vi har tatt en prat med Skogheim og han beskriver sesongen 2003 slik:

- Hele sesongen har vært en eneste stor opptur. Det er sjelden at et lag går gjennom en hel sesong uten tap. Enten det skjer i 6. divisjon eller i Tippeligaen så er det en stor prestasjon.

Hvordan er du fornøyd med spillerjakten så langt?

- Jeg er fornøyd med at de vi ville ha med videre skrev under så raskt som de gjorde, i tillegg til at vi også ble enige med to nye spillere såpass raskt. At det har gått så bra betyr at vi er i forkant og nå kan finsikte og vurdere videre forsterkninger nøye. Det gir oss bra ro og en god følelse. Nå leter vi etter en keeper, en eller to forsvarsspillere og en spiss.
Så fort vi er i gang med treningene igjen kommer det spillere for å vise seg frem. Vi har flere konkrete personer vi jobber med, men spissene Stian Kleppe og Foday Szattred er de eneste navnene jeg vil ut med nå.


De nye spillerne så langt er Kula (Ole Marius Hansen fra Nybergsund) og Einar Kalsæg (fra Eidsvold TF). I hvor stor grad tror du de vil prege laget neste sesong?

- Det er litt tidlig å si, men når vi henter spillere gjør vi det for å forsterke stallen og laget. Hvis de to gutta holder seg skadefrie og får trent bra kommer de til å slå godt fra seg i 1. divisjon.

Hva tror du om sesongen 2004?

- Jeg er ingen spåmann, men jeg tror vi har alle muligheter til å ta enda et steg neste år. Vi skal ”være med” i alle kamper og vinne flest mulig. Gjennom å være et attraktivt lag skal vi være med å sette preg på divisjonen. Målet er selvsagt at vi skal utvikle oss og bli bedre.
Midtbanespilleren Ole Marius Hansen (Kula) fra Nybergsund ble høstens første nyervervelse...

...så kom Eidsvolds toppscorer Einar Kalsæg til Gjemselund.


Publisert: 2003-11-14 19:50:27
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor