Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 14. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
3. divisjon klar
Også i 2004 blir det mange lokale lag for KIL 2  


- Jeg gleder meg til å komme i gang til uka, sier Jørn Karlsrud, som her ønskes velkommen tilbake til KIL av Rune Sønsterudbråten.
For sesongen 2004 har våre gutter havnet i 3. divisjon avdeling 5. Den ser slik ut: Fu/Vo, Galterud, Groruddalen, Grue, Høland, Kongsvinger 2. lag, Leirsund, Rasta, Rælingen, Sander, Skeid 2. lag, Sørumsand.

Her er det som dere ser mange kjenninger, og hele fem lag som må regnes som lokale. Gutta trenger, som de geografikyndige vet, ikke reise langt for å møte Rasta, Galterud, Grue, Sander eller Fu/Vo.

Mannen som i år har ansvaret for å coache 2. laget i kamp, Jørn Karlsrud, har denne umiddelbare reaksjonen på oppsettet:

- Det var viktig at de lokale lagene havnet i samme avdeling. Det er spennende og er med på å øke interessen for fotball i distriktet. Vi kan vel også si oss heldige som slapp Strømmen, men det høres uansett ut til å bli jevn avdeling. Noen av lagene kjenner jeg for dårlig, men det er et naturlig mål for oss må være å kjempe i toppen. Det blir uansett tøft i og med at endringene i divisjonssystemet gjør at halvparten av lagene vil rykke ned.Publisert: 2003-11-17 20:11:35
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor