Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Go West
Petter Severeide er snart installert i sitt nye hjem.  

I fjor fikk han en del kamper som venstre back. I år ble det kun noen innhopp på A-laget. Han scoret ett mål - borte mot Ull/Kisa da vi vant 2-0. Nå har Petter Severeide sluttet i KIL etter eget ønske og flyttet til sin andre hjemby.

Hvor?
- Jeg flytter til Haugesund. Skal bare hente noen ting på Kongsvinger, så er jeg ferdigflyttet, forteller Severeide på telefon fra Vestlandet.

Hvorfor flytter du?
- Det er av familiære grunner. Begge mine foreldre er herfra og jeg har mye familie her. De flyttet til Kongsvinger da jeg var tre år, så jeg er oppvokst på Vinger.

Skal du fortsatt spille fotball?
- Ja da. Jeg prøvespiller med Vard Haugesund, så får vi se om det blir noe mer. De skal spille i 1. divisjon neste år sammen med KIL etter å ha rykket opp fra en annen avdeling.

Har du fortsatt ambisjoner?
- Jeg er jo bare 20 år. Planen er å satse noen år til, så får vi se hvor langt jeg kommer. I Vard blir jeg vurdert som back eller ving på venstresiden hvor jeg får brukt venstrebeinet mitt.

Er du skuffet over at det ble lite spilletid på A-laget denne sesongen?
- Litt skuffet er jeg selvfølgelig. Men det var jo ingen grunn til å endre på laget når vi vant så mange kamper. Jeg skulle gjerne hatt noen flere innhopp.

I vår avslørte vi på kil.no at Kjetil Byfuglien betalte deg en pen sum penger for å overta din drakt nummer 7, som var hans favoritt. Du fikk penger, men måtte bytte til nummer 8. Føler du at dette ga utslag på banen?
- Det er tvilsomt...hmmm. Nei, jeg angrer ikke på det.

Petter kan i denne sammenhengen avsløre at den gjerrige Byfuglien kun har betalt halvparten av pengene han skylder for trøyebyttet. Og her aner vi en liten skandale. Byfuglien ferierer for tiden i USA hvor han antakeligvis sløser bort store pengebeløp på casinoene i Las Vegas. Severeides penger!

Oj oj. Vi understreker at dette kun er spekulasjoner fra skandale-redaksjonen til kil.no...

Haugesund har to lag i 1. divisjon neste år. Hvorfor prøver du deg i Vard?
- Det er litt tilfeldig. Familien er Vard-supportere, og da hadde det vært morsomt å spille for dem.

Hvordan er forholdet mellom de to fotballklubbene?
- Det er faktisk en ganske amper stemning i byen. Vard og FK Haugesund er bitre rivaler som splitter byen i to. Klubbene jakter på de samme talentene. I fjor tok FK Haugesund noen talenter fra Vard. Der fikk de lite spilletid, og nå vil de tilbake til gamleklubben. Slik blir det krangling av.

Vi takker Petter for innsatsen i KIL og ønsker lykke til videre.


Publisert: 2003-11-19 13:23:13
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor