Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Kne
Torsdag var en liten skjebnedag for Fredrik Eriksen og hans kranglete kne  


Fredrik Eriksen holdt nullen og kunne juble etter den spennende 1-0 seieren borte mot Eidsvold
Fredrik var igjen på Volvat med sitt vonde kne torsdag ettermiddag. Keeperen, som skrev ny 2-årskontrakt med KIL tidligere i uka, var spent på om han unngikk operasjon.

- Heldigvis gikk det bra. De skrapte ut en del skadet brusk under kneskåla og rettet ut noen flater. Jeg håper det medfører at smertene blir borte slik at jeg kan kjøre på for fullt, sier Fredrik til kil.no.

Når det gjelder Fredriks korsbånd så er situasjonen OK. Fremre korsbånd er revet av mens det av bakre korsbånd er igjen ca 50%. Heldigvis er kneet rimelig stabilt og ekspertene mener det er uproblematisk å spille så lenge det funker. Hvis muskelaturen rundt er sterk nok skal det holde greit.

Disse korsbåndsskadene vil bare gjøre seg gjeldene hvis kneet utsettes for bevegelser som normalt vil gi korsbåndsskade. Da vil det trolig ryke litt før, men vi krysser fingrene for at det ikke skjer.

- Dette var positivt for min del. Jeg går nå normalt, bare timer etter inngrepet og har ikke rørt krykkene. Nå blir det styrketrening og sykling før jogging står på programmet. Jeg regner med å være klar igjen til jul, forteller Fredrik.

Om KILs pågående keeperjakt sier årets førstevalg følgende:

- Det er et fett for meg hvem som kommer egentlig. At de som er aktuelle nå er rundt tredve år kan være veldig positivt for spillergruppa. Jo bedre den KIL ender opp med er desto bedre er det for meg. I denne situasjonen må vi tenke på laget først.Publisert: 2003-11-20 23:28:58
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor