Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
I kamp
kil.no sin reporter var på plass på KIL-guttas spesielle treningsøkt onsdag ettermiddag.  


Ville du ha likt å møte denne mannen en lørdagskveld på Flisa?
Forberedelsene til comebacket i 1. divisjon foregår delvis på utradisjonelle måter. Hver onsdag frem til jul er gutta på plass i gymsalen på Teknisk Fagskole for å trene kickboksing. Instruktør er Per Erik Gulbrandsen som har svart belte i idretten, og er tidligere landslagstrener, så kompetansen skulle det ikke være noe å klage på. Ordningen har kommet i stand som en del av KIL sitt samarbeid med Adecco.

- Her var det mange talenter, uttaler Gulbrandsen til kil.no. De er så gode at flere av dem allerede har fått utdelt landslagsutstyr. Vi håper imidlertid ikke spillerne blir så fristet at de velger å bytte sport.

Spillerne så ut til å like den utradisjonelle treningsøkta, og det var mange smil å se, og mye latter å høre. Samtidig er det også tydelig at dette var både ei god styrke- og utholdenhetstrening. Gutta fikk seg ei god gjennomkjøring.

- Vi planla å ha ei økt i uka med alternativ trening. Opprinnelig hadde vi tenkt å bruke tida til innebandy og annen ”lek”, men når dette alternativet dukket opp, var det jo helt topp! Her får jo gutta trent både bevegelighet, koordinasjon, og styrke. I tillegg er det jo veldig morsomt, sier trener Rune Sønsterudbråten.

På torsdag kjører Sønsterudbråten i gang med knallhard løpetrening. I utgangspunktet er denne treninga på tartandekket på Gjemselund, men flytting kan bli aktuelt hvis det er for glatt på løpebanen.

Tor Vidar Leikvin, Stian Repshus og Thanh Tran trener ikke torsdag og fredag. De er med i NTG sin tropp til en innendørsturnering i Polen. De ventes tilbake til uka.
Kula er vant til tøffe tak fra Trysil – Ryen ”Air” er oppvekst i hardt miljø på Eidskogen. Som alle skjønner var dette en spennende kamp.

Terje Wang fra Adecco og Rune Sønsterudbråten har allerede svarte belter, og trenger dermed ikke å være med på treninga.


Publisert: 2003-12-03 22:14:41
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor