Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 16. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Lokal start
Akershus fotballkrets har satt opp kampene i 3. divisjon avdeling 5.  


Gundersen kan bli en aktuell spiss for KIL 2 i år.
Faktisk har oppsettet for KIL 2 kommet før førstedivisjons terminliste. Det blir en rekordtidlig start for rekruttene, som sparker i gang 5. påskedag, det vil si 15. april. Det kan forventes en tøff serieåpning på grusbanen på Kirkenær mot Grue.

- Det blir spennende, absolutt et lokalderby. Vi bør slå dem, men første seriekamp er alltid tøff. Jeg spilte serieåpning mot dem med Galterud i år, også det på grus. Det var en knalltøff kamp som endte uavgjort, sier Jørn Karlsrud, som skal styre 2. laget under kamp neste sesong.

Det blir mange lokaloppgjør i begynnelsen. Den andre kampen 27. april er mot Rasta.Dette blir så vidt kil.no erfarer den første seriekampen mellom to lag fra Kongsvinger by på et så høyt nivå som 3. divisjon. Vi gleder oss til å møte de blå gutta til far Nystuen, også kjent som Erik ”Gullfot”. Deretter følger Galterud og Sander før det blir bortekamp mot seriefavoritten Groruddalen 18. mai.

Serien både starter og slutter tidlig, som tidligere nevnt er starten rett over påske, og avslutningen er allerede 25. september. Sommerferien blir kort, siste kamp på våren er 5. juli, første høstkamp 2. august.

Noen endringer kan komme etter terminlistemøtet 15. desember, men det blir mest trolig bare små justeringer.


Publisert: 2003-12-04 21:22:46
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor