Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Landro klar
Bergenseren Vegar Landro er etter korte og greie forhandlinger klar for KIL  


Vegar Landro fra Brann er klar for KIL
Backen, som trente med KIL en uke tidligere i høst, imponerte såpass at han ble tilbudt kontrakt relativt raskt. Nå har klubben og spilleren blitt enige, og via telefaxens forundelige teknologi blir papirene signert.

Landro, som er født i februar 1983, har tidligere spilt mest back og kant. I Kongsvinger ser han for seg at han vil kjempe om høyrebacken:

- Ja, det er nok den plassen jeg vil kjempe om i første omgang. Det er ingen krise hvis jeg må spille litt på venstresiden, men jeg liker høyresiden best.

Den kontraktsløse backen har 12 kamper på aldersbestemte landslag og tre A-kamper for Brann. Før han kom til Brann i 2001 spilte han for Vadmyra i Bergen. Det blir med andre ord en ny opplevelse for Vegar å flytte hjemmefra for å spille fotball:

- Jeg har bodd hjemme i Bergen hele livet så det blir første møte med en hybeltilværelse for meg. Det er klart det blir spennende å komme til et nytt sted. Jeg regner med å være på plass når treningene begynner igjen utpå nyåret.

Landro hadde tilbud fra noen andre klubber, men valgte altså KIL:

- Da jeg var i Kongsvinger og trente fikk jeg et veldig godt inntrykk av spillerne og trenerne, og det har helt klart vært avgjørende. Det ser ut til at det er en fin gjeng i klubben, forteller vår ferskeste spiller til kil.no.

Vi gratulerer Vegar med kontrakt og ønsker han velkommen til KIL.


Publisert: 2003-12-10 15:21:08
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor