Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Juleferie
Gutta hadde fredag sin siste fellestrening før julefreden senker seg over landet  


Vi presenterer fredagens vinnerlag. Bak fra ventre ser vi Ulla, Olausson, Strand, Nystuen, Gundersen og Kula.
Nå reiser spillerne hjem til feit mat og familehygge, men de er pålagt egentrening så det blir ikke bare ferie frem til 5. januar.

Vegard Skogheim forteller at han er fornøyde med det gutta har prestert etter oppstarten i november:

- Gutta har virkelig stått på og intensiteten og kvaliteten har vært høy. Det ser også veldig bra ut med de nye spillerne. Både Kula og Kalsæg har vært bra. De begynte litt i ”slow motion”, men har kommet seg fælt, sier Vegard, før han legger til at han også er veldig fornøyd med de juniorene som har trent med A-laget.

Heller ikke på fredagens trening var det noe å si på intensiteten. Trenerne hadde lagt opp til en turnering bestående av tre lag som ble trekt. Da blir temperaturen høy og innsatsen på topp. Også blant trenerne for de tre lagene, Skogheim, Sønsterudbråten og en litt feberplaget David Molnberg, var prestisjen høy. Til slutt var det Vegard Skogheims blå lag som stakk av med seieren.

Fortsatt er det spillere som trener med KIL. 23 år gamle John Reidar Jensen fra Oslo Øst var i dag på sin andre KIL trening. Midtstopperen, som er en god venn av Håkon Wibe-Lund, er fornøyd med det inntrykket han har fått av klubben. Jensen har spilt for Oslo Øst i tre sesonger nå. Før det har han vært elev ved NTG på Stabæk sammen med Wibe-Lund og fått med seg to år i VIF. Han kommer tilbake for å trene videre med KIL i januar.

- Vi vet lite om John Reidar enda så det er litt tidlig å si noe, men han har jo 45 kamper i 1. divisjon de to siste årene så vi er spente på hva han vil vise, sier Skogheim.

Om de andre spillerne sier hovedtreneren følgende:

Andre Ulla (keeper, Skeid)
- Vi er veldig nære hverandre og jeg vil bli overrasket hvis han ikke blir KIL-spiller.

Stian Kleppe (spiss, Langesund)
- Han er en spennende spiller som er høyaktuell.

Foday Scattred (spiss, Falu BS)
- Vi har ikke hørt noe fra Falu etter at de krevde 250.000 og vi sa nei til det. Å betale slike summer er som alle vet helt uaktuelt for oss.

Jim Roger Veland (midtstopper, Sander IL)
- Han har vi heller ikke sett nok av, så han skal få lov til å vise seg frem mer hvis han vil.

Ellers gratulerer vi Espen Nystuen og Jaakko Nyberg med bursdag i dag. Liasvarten fyller 22 år mens vår finske venn runder tallet 23.

Fredrik Eriksen, som gledelig nok er tilbake mellom stengene, leverte inn skriftelig klage etter at Harald Stormoen spilte i oransje vest for det røde laget. I og med at fargeblinde Eriksen sliter med å skille oransje og grønne vester godtok dommer Molnberg klagen.

John Reidar Jensen trener med KIL.


Publisert: 2003-12-19 20:16:08
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor