Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Hvor er de?
Hvor er de som er borte fra i fjor, og litt om Frigård  


Petter Severeide er høyaktuell for Vard Haugesund.
Ikke alle de som i fjor bidro til at KIL gjorde det bra både i 2. divisjon, 3. divisjon og på juniornivå er med i klubbens stall i 2004. Kil.no har nå hatt sin egen lille spillerjakt og presenterer her det vi fant ut om de enkelte.

Christoffer Niklasson forsvant tilbake til Sverige midt i sesongen, mens Chris Twiddy og Pål Håpnes som kjent har lagt opp. Andre, litt yngre spillere, har planer om å fortsette karrieren noen år til.

Kongsvingergutten Petter Severeide huskes kanskje best i år fordi han fra sin kantposisjon satte spikeren i Ull/Kisa-kista på Jessheim i vårens 2-0 seier. Petter hadde ti A-kamper i 2002, men i år måtte han nøye seg med en fra start og seks som innbytter. Petter bor nå i Haugesund og trente med Vard Haugesund før jul, og skal fortsette med det i januar. Petter forteller til kil.no at det mest sannsynelig blir Vard, men at ingenting er sikkert. Blir det ikke 1. divisjonsklubben vil Petters videre klubbvalg preges av hvor han skal studere til høsten.

Jørgen Albertsen forlot KIL tidlig i sesongen. Han har endt opp i Hønefoss der han så langt har ett innhopp. Så vidt vi vet skal Jørgen også være der neste år.

Dinko Felic spilte i 2002 tjue kamper og satte en ball i nettet, mens han i 2003 fikk elleve kamper (fem fra start) for KIL. I år fikk teknikeren aldri ballen i mål og ble satt på benken til fordel for måltyven Kim Roger Strand. På 2. laget derimot bøtta Felic i perioder inn mål. Felic forlot KIL i sommer for å prøvespille på Balkan, men måtte vende nesa hjemover uten kontrakt. Etter den turen var han aldri aktuell for KILs A-lag, og han er ikke i stallen for 2004. Dinko bor nå midlertidig i Drammen, men har ikke funnet seg en ny klubb.

- Jeg har ikke bestemt meg for noe. Nå skal jeg være tålmodig og se hva som skjer i januar, sier den eminente teknikeren til oss.

Sindre Jordanger måtte, selv om han hadde en A-kamp i 2002 nøye seg med en kamp som innbytter og mange kamper for 2. laget og juniorlaget. Her bidro han fint på midtbanen. Sindre har vært aktuell for Mjøndalen og Åskollen, men er nå veldig nære en underskrift med 3. divisjonsklubben Birkebeineren i Drammen.

Thor Arnstein Berg hadde, etter en sterk høst på 2. laget, i fjor fire kamper som innbytter på A-laget. I 2004 skal Thor Arnstein være spillende trener for Kjellmyra. Han forteller til oss at han er fornøyd med tiden i KIL og at han gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer i Solør.

Unge Thomas Jahr ble hentet til KIL fra Molde foran 2003 sesongen. Thomas kan se tilbake på to kamper fra start og elleve som innbytter. I tillegg kan han glede seg over scoringen han skled inn i 3-0 seieren over LSK 2 på Gjemselund. Thomas har vært jaktet vilt av 3. divisjonsklubber her i distriktet og fra flatebygdene rundt Mjøsa. I tillegg har Eidsvold TF vært på banen. Men Thomas ønsker, blant annet p.g.a. jobb, å fortsette å bo i Kongsvinger. Han skal trene med KIL et par ganger i uka, men vil i 2004 være Elverumspiller. I tillegg til å spille kamper for de hvitkledde skal han trene med dem to-tre ganger i uka. Om det blir utlån eller permanent overgang er ikke helt på det rene pr nå.

Keeperen Lars Carlsson kjempet en knallhard kamp med Fredrik Eriksen i 2003. Dessverre for Lars vant Fredrik den duellen, og Lars måtte nøye seg med en seriekamp (CFK hjemme) og cupkampen mot Ørn Horten. Trøsten får være at Super-Carlsson bidro med solid spill på 2. laget. Nå i januar skal Lars prøvespille for Osloklubben Lyn. Blir det ikke Lyn ser Lars for seg et par-tre andre alternativer. En mulighet er til og med å legge skoene på hylla.

- Jeg er litt skuffet over hvordan jeg ble behandlet av klubben i den fasen da stallen for 2004 ble ”plukket ut”, men KIL var en fin klubb og jeg ønsker den lykke til videre, sier Carlsson til kil.no.

Vi takker alle disse gutta for innsatsen og ønsker dem lykke til videre.

Det spekuleres også litt i 33 år gamle Geir Frigårds fotballfremtid i disse dager. KIL-trener Vegard Skogheim har følgende kommentar til overgangsryktene:

- Geir Frigård er ikke i våre fremtidsplaner.

Klubben ser det blant annet som uaktuelt å bruke for så vidt mye penger på en spiller som vi aldri vil få igjen penger for.


Thomas Jahr blir Elverumspiller, med base i Kongsvinger.

Sindre Jordanger blir trolig Birkebeiner-spiller.


Publisert: 2004-01-04 21:30:15
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor