Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Onsdag 11. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
På vei
Kil.no rapporterer fra Tysklandsbåten  


Forleden dag var Pat Sharpe hovedattraksjonen på båten. Dessverre har han nå ferie, men gutta tar dette med fatning.
Kaptein Stormoen og resten av KIL-gutta er nå innlosjert på båten med det velklingende navnet ”Kronprins Harald”. Turen har hittil gått greit, og i skrivende stund slapper de fleste av.

På tross av at assistenttrener Sønsterudbråten kjørte knallhard løpetrening med Tysklandsfarerne i går, er troppen som reiser den samme som tidligere annonsert. Etter en prat med Vegard Skogheim, har han røpet noe av taktikken for oss.

- Jeg har tatt ut en tropp med fire defensive og seks offensive spillere, i tillegg til keeperne. I angrep må det nok litt mer løping til, så jeg forventer å måtte kjøre kortere bytter med disse.

Skogheim var ikke villig til å røpe hvem han anså som offensive og defensive, men etter en inngående analyse tror kil.no at fordelingen er som følger:

Defensive: Byfuglien, Ryen, Nyberg og Molnberg
Offensive: Kula, Kalsæg, Nystuen, Stormoen, Holtet og Olausson

Det er ingen hemmelighet at Eriksen og Lillesveen er meget aktuelle som keepere. Kim Roger Strand er igjen hjemme på tross av god målvaktsjobb i to lokale five-a-side turneringer i jula.

Vi passerer nå Drøbakssundet!Publisert: 2004-01-08 14:40:57
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor