Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Kampdag
KILs egen båt, Kiel-ferja, la til kai litt forsinket fredag morgen.  

Uansett så er det opplagte og uthvilte gutter som om kort tid setter sine bein i Sporthalle Hamburg. Gutta skal få en treningsøkt i hallen før den første kampen sparkes i gang i kveld. Kil.no er på plass og vil rapportere fra kveldens kamper så snart som mulig.

Førte motstander for KIL er det tyske laget St. Pauli. Litt senere blir det kamp mot søta bror, i form av Trelleborgs FF. Det er ventet mellom fem og seks tusen tilskuere i hallen så det blir garantert bra trøkk.

Vegard Skogheim forventer seg dette av dagens kamper:

- Jeg forventer at gutta skal ha det moro, skyte hardt og underholde publikum.

Rune Sønsterudbråten legger til at gutta i dag skal nikke høgt.

Skogheim legger til at han håper gutta slår seg løs og gjør det de er gode for. Her er det ingen grunn til å stå med lua i hånda, i følge KILs trener.

KIL har, som de fleste vet blitt invitert nedover som erstatning for Iraks landslag, som ikke fikk innreisetillatelse til Tyskland. Tyskerne spanderer hele turen, og klubben ser det som en kjærkommen mulighet til å få litt variasjon i hverdagen.

- Vi tar det som avkobling i en mørk vintertid, men når vi først er her skal vi prestere på vårt sedvanlig høye nivå. Jeg vil vinne turneringen, sier Skogheim til kil.no.
Gutta var så heldige at de fikk oppleve Estlands Grand Prix vinner fra 2001. Han hadde et fengende show sammen med fire finske jenter.

Kong Harald, og Kronprins Harald.


Publisert: 2004-01-09 10:47:19
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor