Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Pokal, champagne og cash
Materialforvalter Henry Brenna fikk mye ekstra å bære på etter guttas flotte innsats i helga.  


Kapteinen får overrakt premien.
Etter at KIL hadde vunnet sin gruppe i seriespillet var det Team Croatia som var motstander i semi’n. Gutta var optimister før kampen selv om de hadde sett Kroatia leke med flere av de andre lagene. Dessverre skulle de også komme til å leke med KIL.

De tok tidlig ledelsen og var så ballsikre at gutta fikk problemer med å få tak i ballen. Stjernen Robert Jarni var god, mens Nikola Tomicic var så god at det var vondt å se på. Espen Nystuen hadde bestemt seg for å lage frispark når han hadde ballen, men det lyktes han bare med en gang. I resten av duellene var Nystuen Chancenlos.

Kroatene trillet ballen seg i mellom og hadde kontroll på kampen, selv om Byfuglien headet inn 1-3 like etter pause. Til slutt ble det 5-1 til Kroatia og gutta kunne forberede seg på 9 meter-schiessen um platz 3.

VfB Lübeck var guttas motstander i straffekonken om 3. plass. Torwart Fredrik Eriksen tok plass i 7er målet og registrerte at tyskernes første skudd gikk i nettet. Byfuglien satte rolig inn 1-1 før tyskerne igjen putta. Kalsæg var like iskald som Byfuglien, og da Lübeck bommet på sin tredje straffe så det lyst ut. Nystuen satte inn KILs tredje og fikk enorm applaus da han relativt lite elegant datt på rompa etter straffen.

Tyskerne satte inn sin fjerde, og Jaakko Nyberg bommet på KILs fjerde slik at spenningen var på topp før den siste straffen. Eriksen presterte et tigersprang da han reddet tyskernes siste straffe, og serverte med det helterollen for Patrick Holtet. Pat limte ballen opp i krysset og glade gutter kunne juble for tredjeplass i turneringen.

Fredrik Eriksen var smørblid etter straffekonkuranssen og sa dette til kil.no:

- Dette er en fin måte å avgjøre det på så lenge det ikke er VM eller lignende. Jeg ser nøye på spillernes tilløp og var etter et par stykker før redningen kom. Det var deilig å ta den siste ballen.

Under premieutdelingen var det ville tilstander da Kroatia fikk førstepremien. Spillere og supportere jublet hemningsløst. KIL-gutta fikk også velfortjente premier i form av pokal, champagne og 1250 Euro (ca. 10.000 NOK).
Harald Stormoen ønsker verdensstjernen Robert Jarni lykke til i finalen.

En lykkelig trio etter at tredjeplassen var vel i havn.


Publisert: 2004-01-10 19:43:01
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor