Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
En ny storscorer
Det er fortsatt uklarheter vedrørende Foday Scatred, men kanskje er det ikke behov for ham.  

Noe overraskesnde var det en ny målscorer som viste seg fram i Hamburg. I en liten pause i turneringen var det nemlig en aldri så liten veldedighetskamp der trenerne for deltakerlagene spilt mot et "Old-stars lag" fra St. Pauli.

Opprinnelig var det meningen at tidligere Tysklandsproff og tysk innendørsmester i fotball Vegard Skogheim skulle stille fra KIL, men da han måtte kaste inn håndkleet noen timer før kampstart stilte KIL sin assistenttrener Rune Sønsterudbråten sporty opp. Noen var vel litt skeptiske, selv om Roverudgutten har toppidrettserfaring fra 2. divisjon i håndball.

Han skulle imidlertid gjøre all tenkelig skepsis til skamme. Det var en sprek og opplagt Sønsterudbråten som kom på banen. Allerede etter to minutter slet han seg løs fra sin opp-passer, fikk en vanskelig pasning som han på elegant og mirakuløst vis klarte å få med seg. Han satte deretter ballen kontant i nettet via stanga - utagbart for keeper. Jubelen var enorm i hallen.

Som om ikke denne prestasjonen var nok, var han senere svært sentral ved å legge den siste pasningen til et annet mål. Dette gjorde sitt til at han etter kampen sto igjen som kampens store spiller.

- Det er synd at ikke turneringens beste mål ble kåret, da burde jeg ha ligget godt an, uttalte han gjentatte ganger til kil.no.

Kil.no bøyer seg i støvet og ønsker lykke til videre i karieren.
Storscoreren lukker øynene og tenker tilbake på den store hendelsen i Hamburg - 9. januar 2004 vil for all tid være risset inn i Roveruds idrettshistorie.

Rune Sønsterudbråten er meget fornøyd mens Vegard Skogheim gjemmer ansiktet i gremmelse over at ikke han ble den store helten.


Publisert: 2004-01-14 11:09:00
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor