Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 6. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Jensen klar
John Reidar signerte for KIL Toppfotball mandag ettermiddag  


John Reidar Jensen, som spilte godt mot Skeid på lørdag, var i godt humør på sin første trening som ekte KIL-spiller.
Midtstopperen, som i fjor spilte i 1. divisjon for Oslo Øst, kommer gratis til KIL etter at Osloklubben ikke har betalt Jensen lønn på en stund. Dermed ble 23 år gamle Jensen løst fra sin kontrakt og en overgang til lutfattige KIL mulig. Han kan nå glede seg over å være i samme klubb som bestekamerat Håkon Wibe-Lund.

Så litt om de skadede spillerne:

Håkon Wibe-Lund småjogget og slo noen pasninger forrige dagen. Det var tydeligvis ikke lurt for nå har høyrebacken vondt og er tilbake på styrkerommet.

Kai Olav Ryen jogget rolig rundt i hallen mandag og regner med å være i full trening etter sine lyskesmerter om et par dager. Det samme gjelder Paul Olausson. Han sliter med en inflamasjon ved kneet, men regner med å være tilbake i løpet av uka.

Stian Kleppe, som enda ikke har signert for KIL, har vondt i ankelen. Stian forteller til kil.no at han håper å være tilbake senest neste mandag. Om, eller når, han signerer for KIL er uvisst.

Om Foday Scattred blir KIL-spiller er som kjent fortsatt usikkert. Det er imidlertid ventet at avgjørelsen faller tirsdag denne uka. Blir ikke KIL og Falu da enige om overgangen vil trenerne trolig ta opp en junior til i A-stallen.

Paul Olausson har fryktelig vindt, men skaden er ikke alvorlig.

Rune og Vegard er i ferd med å realisere drømmen om å ha solid dobbel dekning på alle plasser.


Publisert: 2004-01-19 18:22:33
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor