Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 15. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Full stall
- Nå er vi på en måte i mål med de vi vile ha, sier Skogheim.  


Backen Vegar Landro (20) får drakt nummer 4.
Som kjent ble Falu-spissen Foday Scattred klar for KIL torsdag ettermiddag. 23-åringen har blitt enig med KIL om en 2-års kontrakt.

I tillegg har nå spissen/flanken Stian Kleppe og fjorårsjunior og midtstopper Bent Roar Ekerhaugen skrevet under på avtaler for 1 år. Når vi da også tar med de tre hospitantene fra juniorlaget, Tore Andreas Gundersen, Tor Vidar Leikvin og Stian Repshus, er KILs stall full.

- Nå er vi fornøyde med stallen. Av de som har fått et konkret kontraktsforslag av oss er det bare Hornseth som har sagt nei og det er vi tilfreds med. Nå er vi i mål med de vi vil ha og da er det ikke spillernes feil hvis det går dårlig. Da må vi som tar ut laget ta skylda, forteller Vegard Skogheim.

Selv om det nok drøyer et par uker til før kil.no´s spilerside blir oppdatert kan vi allerede nå avsløre hvilke draktnummer de nye spillerne får:

4 Vegar Landro (høyreback, Brann)
8 Einar Kalsæg (spiss/kant, Eidsvold TF)
15 Stian Kleppe (kant/spiss, Langesund)
19 John Reidar Jensen (midtstopper, Oslo Øst)
20 Ole Marius Hansen (midtbane, Nybergsund)
23 Andrè Ulla (keeper, Skeid)

Bent Roar Ekerhaugen har samme trøye som i fjor, nr 3. Foday Scattred vil ende et sted på tjuetallet. 21, 22, 24 og 26 er aktuelle nummer.

KIL gutta har ikke kamp denne helgen, men skal trene inne i Kongsvingerhallen på søndag. Neste uke blir det normal treningsuke opp mot treningskampen mot Nybergsund. Skogheim forteller at det ser bra ut på treningene om dagen.

- Det går litt opp og ned med prestasjonene til gutta, i og med at de er på forskjellige stadier i formutviklingen. Det er helt naturlig og nå er det akkurat slik som vi vil ha det.


Det er en stund siden Kula (25) og Skogheim ble enige. Den tidligere Nybergsundspilleren skal ha drakt nummer 20.

KILs 198 cm høye keeper Andrè Ulla får drakt nummer 23.


Publisert: 2004-01-23 13:59:41
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor