Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Tirsdag 10. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Hvem er best i Hedmark?
HamKam kommer på besøk til Kongsvingerhallen for å møte NTG/KIL sitt juniorlag på søndag.  


Trenerne Johan Hammarström og Finn Willy Taugbøl er spente før søndagens kamp.
Det forventes et tøft oppgjør i hallen på søndag når Hamargutta dukker opp. HamKam er nyopprykkede i interkretsserien, og skal ha et godt juniorlag. Vi forventer derfor at juniorene våre får noe å bryne seg på. Dette blir guttas andre treningskamp etter jul, den første endte med seier 6-1 over Oslo Øst.

- HamKam er et godt lag, og kampen kommer helt sikkert ikke til å bli så lett som kampen mot Oslo Øst ble. Selv om det ikke er livsviktig å vinne treningskamper går vi alltid for seier, det er heller ikke noe vanskelig å motivere gutta til noe som må regnes som et lokalderby, sier hovedtrener Johan Hammarström.

- Jeg håper at vi klarer å ha et like høyt tempo som i kampen mot Oslo Øst. Da var vi flinke til å bevege beina og gode til å komme hurtig opp i motstanderne. Det å venne oss til å klare å spille godt i et høyt tempo er noe vi prioriter på trening, og det er derfor også viktig at gutta viser at de behersker det i kamp, fortsetter han.

De skadde spillerne i juniortroppen er på vei tilbake. Gamle kjenninger som Jermund Udnæseth og Torkel Ristebråten har trent for fullt ei stund, og også nykommerne Herman Odden og Eirik Aas er i ferd med å finne igjen formen. Sistnevnte vurderte ei stund en korsbåndsoperasjon, men det ser ut som om han klarer seg uten.

De siste to ukene har de to Brandvalgutta Lars Bjarne Jahr og Per Gunnar Kristiansen hospitert på trening. De er begge født i 1988 og har begge vist positive takter. Det skal bli spennende å følge dem i framtida.

Noen av de som til vanlig er med A-laget er også aktuelle i helga. Thanh Tran og Tore Andreas Gundersen blir sannsynligvis med i søndagens tropp, da A-laget har frihelg.

Så sløyf skituren, møt opp i hallen og støtt gutta! Kampen går klokken 13.00 på søndag.


Publisert: 2004-01-29 22:16:49
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor