Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Søndag 8. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Mer om film
Er det noen interesse blant supporterne til å kjøpe en DVD om KIL? Vi bare spør.  

Dokumentarfilmen Gjemselund Gråter skal som tidligere nevnt vises på kino en dag til våren. Den vil bli satt sammen med en ny film som foreløpig har tittelen Gjemselund Jubler Igjen.

Det er ennå ikke bestemt om de to filmene vil bli laget i en ny DVD-utgave, ganske enkelt fordi regissør Lars Karelius Noer er usikker på om interessen er tilstede. Han ønsker derfor å finne ut hvordan stemningen er blant supporterne, så vi stiller spørsmålet her:

Kan de som er interessert i å kjøpe en DVD-utgave med filmen sende en mail (uten at det er noe bindende) til Lars Karelius?

Mailadressen er: karelius@hotmail.com

Vi vil bare undersøke om interessen er der, så skriv en kort beskjed. En eventuell DVD vil inneholde Gjemselund Gråter (57 minutter) og Gjemselund Jubler Igjen (ca. 20 minutter). I tillegg er det mulig å legge inn litt bonusmateriale med småklipp og statistikk. Hvis noen har tips til hva det kan være, så ta med det også i mailen.

Vi gleder oss uansett til en god filmkveld en lørdag til våren. Lars Karelius Noer forteller at filmingen er i rute. Til helgen og på mandag skal han gjøre intervjuer med noen av dagens KIL-spillere på et hemmelig sted i Kongsvinger...

Send en mail hvis du tror du vil kjøpe filmen på DVD.


Publisert: 2004-01-30 09:46:37
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor