Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Mandag 9. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Sirup
Det var mye rusk i maskineriet da KIL tapte mot Nybergsund søndag ettermiddag  


- Jeg var ikke helt på topp i dag og gjør en del slurvefeile. Alt i alt gikk det tyngre enn mot Skeid i dag, sa Vegar Landro etter kampen.
Rundt 200 tilskuere fikk se en tam førsteomgang i Kongsvingerhallen. KIL hadde ballen en del, men det var ikke veldig urettferdig da gjestene tok ledelsen like før pause. Bredvold fikk stå totalt umarkert ved bakre stolpe etter en corner, og fikk en enkel jobb med å få ballen i mål.

KIL gjorde noen bytter i pausen uten at det umiddelbart ga resultater i målprotokollen. Gutta hadde ballen veldig mye, mens Nybergsund konsentrerte seg om å forsvare seg og banke lange baller opp mot angriperne. Etter et snaut kvarter lyktes de hundre prosent med den taktikken. Ryen burde klarert den lange ballen, men spilte isteden tilbake til Eriksen. Ingen i hallen applauderte den vanskelige pasningen og Eriksen klarte ikke få kontroll. Dermed kunne Lafton enkelt sette inn 0-2. Etter kampen var det selvsagt et tema hvem som hadde skylden for det målet. Mange mener Eriksen og Ryen må dele den mellom seg, men Ryen kunne oppgitt fortelle at han tok på seg hele skylda.

Bare to minutter etter 0-2 banket Patrick Holtet inn en redusering, og selv om gutta eide resten av kampen ble det tap. Nybergsund fikk i tillegg Markus Paija utvist for to gule kort. Først fikk han gult for en stygg takling på Olausson og så fikk han sitt andre etter klammeri med Nystuen.

Vegard Skogheim hadde dette å si om kampen:

- Første omgang var sirup. Vi manglet entusiasme og humør, og da er vi dårlige uansett hvem av gutta som spiller. I annen omgang ble det bedre og jeg synes den var grei, og viser hvor vi er nå. Dette var den første kampen for noen av gutta så vi så ikke etter noe spesielt. Poenget i dag var mer å få i gang spillerne, men neste helg er det full fart og konkurranse om hvem som skal spille.

Kula var heller ikke fornøyd etter å ha tapt for sine gamle lagkamerater.

- Det er morsomt å møte de gamle gutta, men vi var jævlig dårlige i dag. Dette kan ikke bli gjennomgangsmelodien, men det er jeg heller ikke redd for. I dag var det mange som hadde en dårlig dag og da vi i tillegg mangler vilje og gjør personlige feil blir det ikke rare greiene.

- Uten at det er noen unnskyldning for at vi tapte så er det greit å tenke på at dette var ukas tiende treningsøkt, sa en sliten Lars Erik Fremming til kil.no etter kampen.

Fakta
KIL – Nybergsund 1-2 (0-1)

Kongsvingerhallen, 200 tilskuere

0-1 Lars Erik Bredvold (43)
0-2 Lars Lafton (57)
1-2 Patrick Holtet (59)

KILs lag (4-3-3):
Fredrik Eriksen
Vegar Landro
Jaakko Nyberg
Kai Olav Ryen
Kjetil Byfuglien
(David Molnberg fra 45)
Lars Erik Fremming
(Ole Marius Hansen fra 45)
Harald Stormoen (K)
Espen Nystuen
(Are Brodtkorb fra 68)
Foday Scattred
(Paul Olausson fra 45)
Einar Kalsæg
(Kim Roger Strand fra 68)
Patrick Holtet


Med denne skoen klinket Patrick ballen i nettet. - Jeg fikk en bra treff, sa Patrick som til tross for scoringen ikke liker å tape.

Kula tapte mot gamle lagkamerater.


Publisert: 2004-02-08 18:44:03
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor