Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Fredag 13. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Jevnere mot LSK
I de to første treningskampene for året har KIL/NTG sitt juniorlag feid motstanderne av banen, men i dag ble det jevnere.  


Torkel Ristebråten slapper fortjent av etter sin første kamp på vel ni måneder.
Det så imidlertid ikke slik ut fra starten av. Etter 46 sekunder satte Amir Alabdi, som spilte sin første kamp fra start, inn 1-0. Vertskapet var heller ikke snauere enn at 2-0 ble scoret etter vel 3 minutter. Denne gangen var det Tor Vidar Leikvin som fikk pirket ballen inn etter klabb og babb foran mål.

Etter dette jevnet det seg ut, LSK kom seg litt mer fremover å klarte å redusere på et langskudd etter et knapt kvarter. Spillet veide fram og tilbake, med et lite overtak til de røde. I denne perioden viste også Tor Vidar Leikvin at han til daglig trener på et høyere nivå. Med fikse dragninger og hurtige taktomslag var han til tider lei å ha med å gjøre for Lillestrøms backer.

Det tredje målet kom etter et Leikvin-raid. Han gikk til dødlinja og la lekkert inn. daniel Dalsborg kom på bakerste stolpe og hadde bare å sette pannebrasken til.

Andre omgang endte 1-1. LSK sitt mål kom på en flott gjennomløping, mens Eskil Koffeld satte inn 4-2 rett før slutt og avgjorde med dette kampen.

Noe av det morsomste med kampen var Torkil Ristebråtens comeback mot gamleklubben sin. Han brakk beinet 1. mai i fjor, og dette var hans første kamp etter dette. Han viste til tider friske takter, og vil bli en god mann å ha med utover sesongen når formen virkelig er på topp.

Alt i alt må det sies å ha vært en grei kamp. Litt rusk i forsvar gjorde at Lillestrøm var farlige på overganger og gjennomløpninger. Uansett må vi si oss fornøyd med juniorlagets innsats i årets tre første treningskamper - tre seiere!

NTG/KIL - Lillestrøm 4-2 (3-1)
Kongsvingerhallen
60 tilskuere

1-0 Amir Alabdi
2-0 Tor Vidar Leikvin
2-1
3-1 Daniel Dalsborg
3-2
4-2 Ragnar Koffeld

Laget (4-3-3)

Stig Atle Lillesveen
Mats Bjerke
Terje Ruud
Gaute Gautestad
Eirik Kvale
Eskil Koffeld
Stian Repshus
Amir Alabdi
Tor Vidar Leikvin
Ragnar Koffeld
Daniel Dalsborg

Benyttede innbyttere:

Torkel Ristebråten
Herman Odden
Blerim Mustafa
Magnus Nymoen
Amir Alabdi fikk sjansen fra start og gjorde en god innsats.

Målscorerne var lykkelige etter kampen.


Publisert: 2004-02-08 22:09:14
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor