Våre støttespillere
KIL TOPPFOTBALLS OFFISIELLE HJEMMESIDE
Hjem
Lørdag 7. desember 2019

HJEM
BILLETTER
KLUBBEN
LAGENE
KAMPER
TABELLER
NETTBUTIKK
KIL-SUPPORTER
SPONSOR
BILDEGALLERI
FOTBALLSKOLEN
KONGSVINGER IL
NYHETSARKIV
PRESSE
LINKER
KILTV
 
 
Nye muligheter
Gutta har nå sjansen til å reise kjerringa etter den triste forestillingen mot Nybergsund  


- Det har gått bedre en mange forventet etter korsbåndsoperasjonen, men så har jeg da også jobbet knallhardt og det betaler seg. Jeg har tross alt ikke trent så lenge og jobber med å bli mer stabil på et godt nivå, forteller Are Brodtkorb, som selvsagt er veldig fornøyd med å få starte.
Lørdag ettermiddag møter KIL Raufoss på andre siden av Mjøsa. Trener Rune Sønsterudbråten kan fortelle følgende om oppladingen til kampen.

- Vi har sluppet opp litt denne uka. Torsdag var gutta på test i Oslo og ettersom de kom veldig sent hjem utgikk også morgenøkta fredag. Fredagens ettermiddagstrening har vært nesten som en sommertrening. Vi tar med andre ord litt hensyn til at vi skal spille kamp lørdag, det gjorde vi ikke sist helg, sier Rune, før han legger til at de som starter nå er en kombinasjon av de som gjorde det best sist helg og de som er i best form nå.

Laget blir slik (4-3-3):
Andrè Ulla
Vegard Landro
John Reidar Jensen
Kai Olav Ryen
Kjetil Byfuglien
Espen Nystuen
Harald Stormoen (K)
Are Brodtkorb
Paul Olausson
Einar Kalsæg
Patrick Holtet

Vi legger til at Ulla står ettersom det er avtalt at keeperne skal stå annenhver kamp fremover. Benken består av resten av troppen, bortsett fra juniorene og en skadet Stian Kleppe. Høyreback Håkon Wibe-Lund har trent for fullt denne uken.

Vi gratulerer også Lars Erik Fremming med dagen. Han fylte 22 år fredag. Hurra!

- Det er klart vi kan slå Raufoss. Det blir en tøff kamp, vi har vært der før, og vi vet at Raufoss er gode inne, men det er vi også, sier Nystuen til kil.no.

- Nei, jeg har ikke trent spesielt på klareringer denne uken, sier Ryen.


Publisert: 2004-02-13 19:28:33
KIL Toppfotball, Brugata 47b, 2212 Kongsvinger, tel 62 88 85 10. Web-redaktør Jo Raabe kilpost@kil.no. Design: Lars Ovlien - Webhotell og programmering: Østlandsnett AS
 

Mapei

Fotballskolen 2011

 

Hjem Sparebanken Hedmark Eidsiva Umbro Glåmdalen Toms Eda supermarket Økonor